USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині депутат зізнався, що крав ліс

3 Червня 2014 08:47
Майстер лісу, який, до речі, є ще й депутатом однієї з сільських рад Старовижівського району, використовуючи службове становище, крав ліс, повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

«Все навколо – державне, все навколо - моє» - мабуть, цим життєвим кредо керувався майстер лісу Старовижівського лісгоспу, залагоджуючи ґешефт зі знайомим, якому у лютому 2014 року незаконно відпустив з лісосіки неподалік села Лісняки майже 10 м³ лісодеревини.

Без оформлення товарно-транспортної накладної та внесення коштів в касу лісгоспу знайомий майстра вивіз цю деревину з місця порубки для власних потреб. Державі ж незаконними діями службовця було заподіяно матеріальні збитки на суму понад 5 тисяч гривень.

Наразі слідчим відділом прокуратури Волинської області скеровано до суду матеріали кримінального провадження щодо цього майстра лісу, який, до речі, є ще й депутатом однієї з сільських рад Старовижівського району. Службовець обвинувачується у розтраті чужого майна шляхом зловживання службовим становищем. І, мабуть, усвідомивши тепер різницю між своїм та державним, вину свою у вчиненому він визнав повністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нехай Показати IP 3 Червня 2014 10:01
Нехай ще директор зізнається хоч один,знайшли пішака
Аня Показати IP 3 Червня 2014 10:28
Дійсно,виконувач обовязків начальства пешка.Козел відпущення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus