USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянина засудили за вбивство сусіда, який напав на нього з ножем

10 Грудня 2019 15:47
Володимир-Волинський міський суд за участі прокурора Турійського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури визнав 64-річного мешканця села Дуліби Турійського району винним у вбивстві при перевищенні меж необхідної оборони, інформує прокуратура Волині.

Удень 31 жовтня 2018 року нетверезий чоловік на своєму обійсті вистрілив із мисливської рушниці в груди сусідові, який нападав на нього з ножем. Нападник від отриманих поранень помер.

До слова, загиблий не вперше з'являвся на людях із сокирою чи ножем. Довгий час він тероризував усе село і навіть різав ножем матір. Непереливки було і сусідам. Якраз напередодні увечері зловмисник навідувався до сім'ї обвинуваченого із сокирою, конфліктував та погрожував.

Волинянин визнав свою винуватість у вбивстві при перевищенні меж необхідної оборони, щиро розкаявся у скоєному й активно сприяв розкриттю злочину. Матір загиблого не наполягала на позбавленні його волі.

Відтак суд призначив чоловікові покарання у виді 2 років позбавлення волі зі встановленням 3-річного іспитового строку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
103 Показати IP 10 Грудня 2019 16:00
Господь розсудить їх обох. На тому світі хтось буде варитись у смолі 100 років, а хтось 1000 років.
Анонім Показати IP 10 Грудня 2019 16:15
Що то за закони такі,вбив непотріб,яка людям жити не давала і то обороняючись,не просто так напав,а обороняючись,то й ще засудили,мій розум цього не сприймає,не розумію хто міг писати такий закон,під чим можна писати такий закон і чому він є досі без змін?В мене сусід тероризує всіх,всі його не трогають,тому що бояться,що прибють і скалічать своє життя,керуючись цими законами,а сусід тим часом думає що його всі бояться і продовжує всіх мучити,а поліція безсила,приїхали і поїхали,все.Як жити в такій ситуації.Один жити не дає десяткам чоловік.
УКРОП Показати IP 10 Грудня 2019 16:28
А по ногах вистрілити не можна було?
123 до УКРОП Показати IP 10 Грудня 2019 17:00
А потім чекати, коли прийде доб'є???
Коли Показати IP 10 Грудня 2019 17:02
Коли будуть судити тих, хто не вміє користуватися на автомобілях освітлювальними приладами, а саме за використання у фарах отих лампочок, що виїдають очі і сліплять на кожному кроці???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus