USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянина затримали на автостанції з 6 кілограмами бурштину

27 Серпня 2016 13:35
Волинянина, який намагався продати на автостанції 6 кілограмів бурштину, затримали правоохоронці.

Про це повідомляє член громадської ради при Волинській облдержадміністрації Борис Дечев на своїй сторінці у Фейсбук.

Так, ввечері, 26-го серпня, близько 19.00 години працівникам одного із приватних охоронних підприємств чоловік намагався продати бурштин-сирець.

"На автовокзалі в Ківерцях підійшов чоловік і запропонував купити 6 кілограммів бурштину-сирцю. Хлопці затримали чоловіка та, повідомивши мене, визвали співробітників СБУ. Бурштин вилучили", - написав Дечев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
!!! Показати IP 27 Серпня 2016 17:29
Можна уявити скільки бурштину вільно гуляє-якщо продають як картоплю)))
Ната Показати IP 27 Серпня 2016 20:34
Так це ж не наркотик! Чому причепилися,вилучили і саміж продасте!
Волиняка Показати IP 27 Серпня 2016 21:43
Одного впіймали і роздули на всю країну. А скількох пропустили? До речі, люди говорять що копачі смоли вирили якийсь вірус і він особливо вражає дітей, незрозуміла нудота-блювота. P.S. Бажання наживи завжди певна небезпека. Хто там знає що приховують земні глибини. А відповідати за розриті ліси будуть всі, рив чи не рив. Майбутнім поколінням розриту природу?! Наше завдання інше: християнин-українець має подбати щоб залишити майбутнім поколінням довкілля кращим ніж нам його передали попередники. Рано чи пізно люди це зрозуміють але може бути занадто пізно. Бережіть природу! -це не лише плакат, це заклик для думаючих людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus