USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинянину, який кинув вибухівку на подвір'я депутата облради, загрожує до 12 років в'язниці

26 Листопада 2019 12:16
Волинянину, який кинув вибуховий пристрій на подвір'я депутата обласної ради, загрожує до 12 років за ґратами.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Маневицька місцева прокуратура затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 38-річним мешканцем села Бузаки Камінь-Каширського району злочинів, пов’язаних із незаконними діями зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами, а також пошкодження майна шляхом вибуху, розбою з проникненням у житло та незаконного заволодіння автомобілем.

Уночі 8 травня 2019 року зловмисник кинув на подвір'я приватного домогосподарства у Камені-Каширському, власником якого є один із депутатів Волинської обласної ради, саморобний вибуховий пристрій, пошкодивши вибухом майно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЩО ВІДОМО ПРО ДЕПУТАТА-МІЛЬЙОНЕРА З ВОЛИНІ, ЯКОМУ ДВІЧІ ЗА МІСЯЦЬ ПОГРОЖУВАЛИ ЗБРОЄЮ

Над ранок 20 травня 2019 року він замаскувався накладною бородою та перукою, взяв із собою електрошоковий пристрій й споряджений бойовими патронами пістолет із глушником, проник через паркан на те ж обійстя й, скориставшись заздалегідь підготовленими дублікатами ключів, зайшов у будинок.

У помешканні зловмисник напав на господаря, ударив шокером та, приставивши до голови пістолет, почав питати, хто є в хаті.

Почувши, що на шум поспішають члени родини господаря, нападник став утікати. Надворі він заволодів автівкою, проте не зміг виїхати з подвір'я та мусив втікати пішки.

Невдовзі нападника затримали правоохоронці, які згодом вилучили сховані ним у лісі пістолет, глушник та набої.

Нині громадянина обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст. 187, ч.1 ст. 263, ч.2 ст. 194, ч. 2 ст. 289 КК України, й невдовзі він постане перед судом, який і обере йому міру покарання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ХТО І ЧОМУ ЗАГРОЖУВАВ ЖИТТЮ ДЕПУТАТА ВОЛИНЬРАДИ ТА ЙОГО СІМ'Ї

За вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання ад жо 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
гражданам суддям пан Показати IP 26 Листопада 2019 13:23
ZORRO по - українськи , один з видтних італійських мафіозі сказав , що немає страшнішого вендетто ніж українське ... задумайтесь , за скривджених розпочнеться ВІЙНА ! В страшної війни - страшні наслідки ...
каміньчук Показати IP 26 Листопада 2019 15:10
На совісті дітей того "депутата" вже дві смерті в Камінь-Каширському і все сходить з рук.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus