USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянину на підприємстві відірвало ногу

8 Лютого 2019 16:00
Учора, 7 лютого, на підприємстві ТзОВ «Кроноспан УА», яке розташоване на території Нововолинська, травмувався працівник. Як стало відомо з достовірних джерел, чоловік потрапив під конвеєрну стрічку, яка відірвала йому ногу. Поліція цей факт підтвердила.

Про це пише Нововолинськ.com.ua

Виконувач обов’язків начальника Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук зауважив, що по цьому випадку заведено кримінальне провадження. Зараз правоохоронці з’ясовують усі обставини трагедії.

«Наразі ми розслідуємо цей випадок. Зокрема, з’ясовуємо чи працівник травмувався з чиєїсь вини чи з власної необережності. І чи була порушена техніка безпеки», – зазначив Сергій Галащук.

Зараз травмований працівник перебуває у Нововолинській центральній міській лікарні. Там подробиці стану його здоров’я розголошувати відмовилися.

Нагадаємо, це вже другий нещасний випадок на ТзОВ «Кроноспан УА» з початку року. Тоді під час роботи працівник підприємства також потрапив під конвеєрну стрічку. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
сергій Показати IP 8 Лютого 2019 17:39
закрийте як найшвидше ту небезпечну-смертоносну фабрику. -це тільки початок
Анатоль_ до сергій Показати IP 8 Лютого 2019 19:24
Порядок треба навести, а не закривати
Луцьк до сергій Показати IP 10 Лютого 2019 11:26
Чи зможете Ви (персонально) забезпечити робочими місцями всіх робітників після закриття "смертоносної фабрики"?
Васька Показати IP 8 Лютого 2019 19:11
Спалити того хліва

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus