USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Волиньобленерго» вдалося до маніпуляцій, аби усунути конкурента

27 Листопада 2014 17:48
ПАТ «Волиньобленерго» та ТОВ «НіК» своїми діями призвели до усунення ТОВ «Енергоцентр» з ринку програмування та обслуговування електролічильників на Волині. Конкуренцію на ринку програмування та обслуговування електролічильників відновини волинські антимонопольники. Про це повідомили у прес-службі обласного відділення АМКУ.

Так, під час розгляду заяви щодо неправомірних дій ПАТ «Волиньобленерго» на ринку програмування та обслуговування електролічильників у Волинській області відділення встановлено наступне.

З метою усунення конкурента з вищезазначеного ринку ПАТ «Волиньобленерго» звернулось до виробника електролічильників ТОВ «НіК» з пропозицією, анулювати діючі сертифікати на право проведення програмування (параметризації) електролічильників, видані персоналу ТОВ «Енергоцентр» та призупинити видачу нових, повідомивши недостовірну інформацію щодо діяльності ТОВ «Енергоцентр». Зазначені дії ПАТ «Волиньобленерго» та ТОВ «НіК» призвели до усунення ТОВ «Енергоцентр» з ринку програмування та обслуговування електролічильників та вчиненню порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій.

В зв’язку з чим, Відділення надало обов’язкові для розгляду рекомендації ПАТ «Волиньобленерго» та ТОВ «НіК», щодо припинення порушення законодавства.

На виконання рекомендацій, ТОВ «НіК» повідомило про відновлення дії сертифікатів для персоналу ТОВ «Енергоцентр», а ПАТ «Волиньобленерго» - про це Філії Товариства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
волиньобленерго Показати IP 27 Листопада 2014 21:30
Скоко Энергоцентр отсегнул за злоупотребление ? Будем люстрироваться сами, или как?
Луговий Показати IP 27 Листопада 2014 21:44
Та ничег!!!
своя людина Показати IP 28 Листопада 2014 09:06
Просте запитання: " А для чого то все «НіКу»?" Антимоніпульний комітет добився значної перемоги у боротьбі з монополістами Волині (враховуючи розмір ринку програмування електролічильників). Ви, шановні, краще б з монополістами на ринку палива повоювали і прозвітувались про свої здобутки. А так - чиста заказуха з метою дешвої піарщини. Ганьба!
Власна думка Показати IP 28 Листопада 2014 12:34
Волиньобленерго чим сидіти в інтернеті коментарі писати хай займуться своїми мережами в порядок їх приведуть, щоб не було перепадів в напрузі, роботою якоюсь займуться ,а не гроші за все беруть, а нічого не роблять. А щоб збільшити потужність, щоб поставити електрокотел і в нічний період оплачувати по нічному тирифу тобто дешевше треба вивалити сумашедші гроші за 1 кВт і зонний лічильник в побуті вони не ремонтують за свій кошт, відправляють людей за свій кошт ремонтувати хоча це входить у вартість електроенергії. То це теж заказуха , і кого???
своя людина Показати IP 28 Листопада 2014 13:23
Стосовно "сумашедших грошей за 1 кВт" Вам треба в інші двері стукати з перевіркою. Все решта - пусті слова і визнання власного безсилля перед реальними монополістами - аферистами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus