USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська бібліотека отримала книг на понад 100 тисяч гривень

15 Грудня 2021 07:00
До Нововолинської центральної бібліотеки надійшло 684 книги на понад 100 тисяч гривень. Це надходження від Українського інституту книги.

Про це розповіла Cуспільному виконувачка обов'язків центральної бібліотечної системи Нововолинської міськради Аліна Регешук.

«Це сучасна, різножанрова література відомих українських та закордонних авторів. Найбільше серед отриманої книжкової продукції дитячі та підліткові видання: енциклопедії, довідники, казки, пригодницькі та фантастичні романи», — каже Аліна Регешук.
З її слів, усі книги залишаться у центральному відділенні бібліотеки. Частина із них буде видаватися у читальному залі, ще частину зберігатимуть у дитячому та юнацькому відділах бібліотеки.

Це вже друге надходженні від Українського інститут книги. Перше було на початку року, у січні. Тоді до Нововолинської центральної бібліотеки надійшло 510 книг загальною вартістю 58 тисяч гривень. Їх спрямували у дитячу бібліотеку міста.
Загалом фонди Публічної бібліотеки Нововолинської міської ради нараховують понад 103 тисячі книг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus