USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волинська дзюдоїстка виборола золоту медаль на олімпійському фестивалі в Словаччині

31 Липня 2022 21:35
Спортсменка Діана Семченко з Любомля у складі збірної України посіла перше місце в індивідуальній першості на XVІ Європейському юнацькому олімпійському фестивалі – ЄЮОФ-2022.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на Федерацію дзюдо України.

Змагання відбулися у словацькому місті Банська Бистриця. Волинянка виступила у ваговій категорій понад 78 кілограмів і принесла золото в скарбничку української команди.

На груповому раунді 17-річна дзюдоїстка перемогла хорватку Марцеліну Вранджес, завдяки чому отримала перепустку до фіналу.

У поєдинку за першість Діана Семченко боролася з француженкою Бінтібе Ланг. На третій хвилині поєдинку волинянці вдалося перевести боротьбу в партер, після чого покласти суперницю на лопатки та виконати утримання. У підсумку спортсменка виборола звання чемпіонки ЄЮОФ-2022.
Читати ще: Ті, хто здобуває перемоги на спортивному фронті: на Волині нагородили талановитих спортсменок

На цьому ж чемпіонаті ще один спортсмен із Волині Станіслав Корчемлюк також виборов перше місце і став чемпіоном з дзюдо. У загальнокомандному заліку турніру з дзюдо збірна посіла друге місце, поступившись команді Нідерландів.

Загалом спортсмени української збірної отримали в Словаччині п'ять нагород.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus