USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині розслідують побиття депутата міськради

20 Липня 2016 13:38
Правоохоронці з’ясовують усі обставини побиття депутата Любомльської міської ради. Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Нагадаємо, учора, 19 липня, до чергової частини Любомльського відділу поліції із заявою про отримання тілесних ушкоджень звернувся 26-річний депутат Любомльскої міської ради. Чоловік повідомив, що його побив знайомий, мешканець Любомля.

Натомість, як інформує поліція, цієї ж ночі, із аналогічною заявою до правоохоронців звернувся 34-річний місцевий мешканець та повідомив, що отримав тілесні ушкодження від депутата місцевої міської ради, 26-річного жителя Любомля.

Правоохоронці з’ясували, що тілесні ушкодження заявники отримали внаслідок конфлікту, який виник між ними на ґрунті давніх особистих неприязних відносин.

За фактами нанесення тілесних ушкоджень слідчі розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus