USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська СБУ викрила працівника КОРДу, який продавав інформацію з митниці

10 Травня 2019 18:01
Співробітники Управління СБ України у Волинській області викрили схему продажу службової інформації з бази Державної фіскальної служби.

Співробітники Служби безпеки України викрили у Хмельницькому організовану групу, яка створила механізм із протиправного отримання та збуту інформації з обмеженим доступом з автоматизованих систем митниці ДФС України «Інспектор-2006».

Оперативники СБ України встановили, що працівник спецпідрозділу КОРД ГУ Національної поліції в Хмельницькій області організував за «допомогою» двох працівників місцевої митниці систематичний збут приватним особам інформації з обмеженим доступом щодо транспортних засобів та осіб, які ввезли їх на територію України, із зазначенням анкетних даних цих осіб. Задокументовано, що протягом трьох місяців протиправної діяльності зловмисники «заробили» понад двісті тисяч гривень.

Правоохоронці затримали працівника Нацполіції у Хмельницькому після передачі даних черговому «клієнту».

У межах кримінального провадження перевіряються факти можливого продажу персональних даних громадян України представникам російських спецслужб. Співробітнику спецпідрозділу КОРД повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3. ст. 362 та ч. 2 ст. 361-2 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Операція з викриття зловмисників проводились співробітниками Управління СБ України у Волинській області спільно зі слідчими Теруправління ДБР, розташованим у м. Хмельницькому, під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тор Показати IP 10 Травня 2019 20:45
А пропуск за кордон бурштину на мільйони доларів СБУ не бачить. І винних немає. А де ж їм взятися тим винним коли всі в долі.
Просто Показати IP 11 Травня 2019 09:51
А в чому тут інтерес?
Жах Показати IP 12 Травня 2019 08:48
І сепаратистів СБУ не бачить які на кожному кроці соваються!(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus