USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська школа: без туалету й світла

23 Грудня 2013 20:54
Вуличного освітлення немає біля школи, а в кількох класах відсутня електрика – така ситуація у школі в селі Боровне, що у Камінь-Каширському районі. Тут діти змушені бігати за 500 метрів до туалету (до того ж - під людські хліви), а у цей час шкільний автобус мало не щотижня возить весілля. Про це заявив депутат районної ради Микола Босак, - інформують Вісті Каменя.

«У вісім годин діти йдуть - ні одної лампочки немає. Там дядько віддав хатину, щоб два класи вчилося. Зробили ремонт. Але два роки без світла. Люди добрі, два роки! А світло - то ще таке. Автобус кожної неділі на весілля їздить. 1300 гривень платять - де ті гроші? Вони ж кажуть, що нема за що світло в школі зробити.

Ще одне - два роки немає туалету. Діти за 500 метрів бігають. Мене одна жінка переходить, просить: ви скажіть сільському голові, бо вже хліва мені загадили - там де я дрова складаю»,- розповів під час сесії райради депутат Босак.

Зі слів місцевих чиновників, вирішення цих проблем полягає в рамках виготовлення проектно-кошторисної документації. В Боровно два питання вирішується: або будувати санітарну кімнату разом з двома класними кімнатами, але, враховуючи те, що будується школа в Житнівці і Оленіно, проблема може знятися. Тож, вирішується питання про виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво внутрішньої санітарної кімнати разом із спортзалом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
оксана Показати IP 24 Грудня 2013 08:40
А навіщо дітям блага.Клімчук привітання відЯнуковича до дня Святого Миколая передав-хватить.До Смітюха треба звертатись,хай помагає радному краю.А то вже замоскалився пад***.
Смс Показати IP 24 Грудня 2013 09:14
Да, да, Смєтюх вам поможе, вже багатьом поміг? Він тілько у Камені свой бізнес розвиває і бдирає нас полішуков.
Вісті Каменя Показати IP 24 Грудня 2013 09:20
))))) Щодо Смітюха - читайте новину в оригіналі http://visti-kamenia.com/news/na-batkivshchini-ivana-vovka-shkolyari-zmusheni-hoditi-v-tualet-pid-lyudski-hlivi-v-dvoh-klasah
Олег Показати IP 24 Грудня 2013 09:30
Таке враження,що тільки полішукам все потрібно і вони пупи землі біля них потрібно всім вертітися. Вони не бідні, все життя їздять по заробітках,от хай і ремонтують школи для своїх чад. Або приватних вчителів наймають. В Луцьку ми за свої гроші ремонтуємо і садочки і школи ,здаємо великі суми.А ви до Адама Мартинюка полішука зверніться і до Климчука також з вашої сторони,хай допомагає.Нічого всі виростуть і драпануть з забитого Полісся хай пропадає і будуть в Луцьку начальниками або в Києві.Бо всі начальники полішуки. А луцьких будуть посилати ваше Полісся забите піднімати.таке ми вже проходили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus