USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Волинська влада відмовилася допомогти сім’ї з трійнею

19 Грудня 2013 15:00
За три роки ані місцева, ані обласна влади не допомогли волинській сім’ї, у якій народилася трійня, вирішити квартирне питання, інформує ПроКовель.

Три роки тому Олена і Едуард Левчуки з Ковеля стали багатодітною родиною, в них народилася трійня – дві дівчинки, яких назвали Уляна та Ліза, та хлопчик на ім’я Давид.

Своїх дітей Олена Миколаївна народжувала в Луцькому пологовому будинку. Відразу, як тільки-но матуся з немовлятами повернулася до Ковеля, на них вже чекали приємні сюрпризи: міський голова Олег Кіндер подарував родині пральну машину і пообіцяв, що згодом буде придбано й спеціальний візок для трійні.

Та це єдині обіцянки, які були виконані перед багатодітною сім’єю. Адже родину Левчуків вже три роки турбує квартирне питання.

Молоде багатодітне подружжя мешкає спільно з батьками в квартирі площею 36 квадратних метрів, а отже потребує додаткової площі. Власним коштом придбати більше житло Олена і Едуард не в змозі, оскільки їхні доходи - незначні, адже батько малюків працює у Ковельській виховній колонії, а Олена, звісно, перебуває в дома по догляду за дітьми.

Левчуки вже зверталися із цим питанням і до очільника області Бориса Клімчука, щоб долучився до хорошої. Але й він не відгукнувся на пропозицію допомогти.

Зі свого боку до депутатів Ковельської міської ради із запитом звернувся їх колега Сергій Кошарук під час 46-ого позачергового засідання ради. Він запропонував під час формування міського бюджету на 2014 рік передбачити кошти на придбання квартири для багатодітної сім’ї. Проте ця пропозиція не знайшла підтримки серед депутатів: «за» проголосувало 11 чоловік, серед яких і Олег Кіндер, «утрималося» - 7, решта взагалі не брали участь в голосуванні. Таким чином на День Святого Миколая Олена Миколаївна, її чоловік і трійко діток цього разу лишилися з нічим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Александр Показати IP 19 Грудня 2013 15:32
ВН, вы бы подсказали молодой семье, кто этот св.Николай на Волыни, они бы точно не остались с ничем))
Читач Показати IP 19 Грудня 2013 16:11
Тепер, скажіть ,скільки таких сімей з дітьми не трьома, а ще 4 і більше без квартири. Чому їм повинні дати квартиру за що? Що в них троє діток,Бог дав хай утримують. А ми, що гірші за них їм дай. А нам все життя скитатися і так жити. У нас також нема можливості купити квартиру. У кого з простого люду є можливість купити житло, а ні в кого.Молоді люди бояться народжувати діток, бо не має де жити.Така у нас бандитська держава. Молодь кинута напризволяще.Тільки бізнесом треба займатися,щоб купити житло,інакше нічого не вийде.Хотеть не вредно,вредо не хотеть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus