USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська міліція – проти інтернет-наркоторговців

5 Липня 2010 15:41
Після президентського «експерименту» з купівлею наркотиків у інтернеті несподівано виявилося, що волинська міліція вже давно полює на наркоторговців у всесвітній «павутині» - за півроку місцеві правоохоронці ліквідували дві точки, що продавали наркотики через інтернет.

Про це повідомила служба інформації ВОДТРК.

Як розповів виконувач обов’язків начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС області Василь Коваль, сумнівні суміші продавали магазин «Розвеселячі» в Луцьку. Міліція області з’ясували, що в асортименті були курильні суміші, внесені до переліку сильнодіючих психотропних речовин постановою Кабінету міністрів від 31 травня.

Ймовірно, правоохоронці відреагували на публікацію у «Волинських новинах» за 19 травня про «звеселяючі суміші», бо, принаймні, до виходу публікації на інтернет-сторінках «ВН» магазин продавав суміші.

Магазин уже не працює, щоправда, його власника до відповідальності не притягали. Бо перевірку проводили до того, як урядова постанова вступила в дію. Звідти вилучили понад півтори тисячі пакетів курильних сумішей.

Як повідомив Василь Коваль, наркотичні речовини виявили і в інших товарах, які реалізовували в магазині. Скажімо, на експертизу направляли так звані «енергетичні солі для ванн», «добрива для квітів». Як з’ясувалося, вони містять речовини, які відносяться до наркотичних засобів. Відповідно, їх обіг буде заборонений.

Міліціонери відвернули ще одну спробу продажу «наркоти» через інтернет мешканцем Нововолинська з російським громадянством. У нововолинця вилучили всі придбані ним в Одесі речовини, щодо нього буде порушено кримінальну справу.

«Серед молоді зараз значно популярнішими є синтетичні наркотики, але міліція бореться і з традиційними», – констатує Василь Коваль, натякаючи на операцію «Мак» - профілактику вирощування снодійного маку, з якого варять «ширку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 5 Липня 2010 16:54
Такие оппперативные, просто жуть.
Exaboto Показати IP 5 Липня 2010 20:41
Ну чого... вроді нормально зпрацювали.
ЕНТО Показати IP 5 Липня 2010 22:37
Серед молоді зараз значно популярнішими є синтетичні наркотики,http://music.i.ua/player/840428/3530/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus