USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинь повністю позбулася «чужих» міліціонерів

23 Березня 2015 07:00
На всіх керівних посадах правоохоронних органів Волині працюють виключно вихідці із Волинської області.

Про це під час засідання чергової 34 сесії Волинської обласної ради повідомив начальник УМВС у Волинській області Петро Шпига.

«Ми повністю позбулися працівників з інших областей, усі заступники - звільнені, начальники відділів також. На всіх керівних посадах УМВС працюють виключно вихідці з Волинської області – немає жодного керівника, вихідця з іншого регіону», - запевнив головний правоохоронець області.
Нагадаємо, того ж дня він повідомив, що волинська міліція зазнає великого реформування, а Управління по боротьбі з економічною злочинністю Волині чекає скорочення особового складу на 50%.

Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, що молодого волинського міліціонера, який щиро продемонстрував вірність українцям під час Революції Гідності, пропонують відзначити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Нічого доброго Показати IP 23 Березня 2015 07:55
Регіональний клан замнувся. Кругова порука, обітниця мовчання - всі ознаки мафіозних організацій регіонального типу.
потерпілі діти захис Показати IP 23 Березня 2015 08:09
І псновне з ким поруч зображений на фотографії Петро Шпига з "ПІДХАБАРИЩ" Ратнівських вже (12) дванадцятиліття перебування цього колишнього чесного міліціонера в мантії а тепер в якому костюмчику П.Т.Філюка.., ще б Т.М.Філюк і Барчука з (Боратчучкою) Івасютою і Веремчук....?!? Чиї діти чи матері пройшли через садиське "горнило" цих ДАЇВ,,, які покривали банд угреповання Остролуцких\Денисенко і інших митних баронів ті знають звірства цих регіональних "Честей" !?
Анонім Показати IP 23 Березня 2015 08:09
Начальник Удаі теж з Волині? Мені здається ні?
Андрій до Анонім Показати IP 23 Березня 2015 11:55
Бреше Шпига і не червоніє - начальник Управління ДАІ Кравченя з Рівненської області і Новіков (начальник Ковельського і Любомльського МРЕО) - ЙОГО ДРУГ ТА КУМ - ТАКОЖ ЗВІДТИ і ще купа дуполизів Кравчені працює в структурі ДАІ з Рівненщини
потерпл люды Показати IP 23 Березня 2015 09:55
Неробить різниці звідки з Луцька чи іншого села Волині як відносяться до Закону і людей інвалідів та дітей .Що робили про окупації посад і регіону братанами еНКВдюрами Остролуцькими з В.А.Денисенком митними баронами у тому числі "коронованим " іменинником сьогоднішнім ФранцузомТоліком такий керівник суддів як Філюк П.Т., з його племінницею Т.М., та Барчуками і Боратчучками (Івасютою)? Нащо катували дітей і інвалідів та захисника у карній справі,-Віктора!?
123 Показати IP 23 Березня 2015 11:50
А сумнозвісний начальник ДАІ Волинської області Кравченя - з Рівненщини і поперетягував в Управління ДАІ та всі МРЕО своїх кумів та посіпак
не пацик Показати IP 23 Березня 2015 12:16
а для чого обманювати і кого ? недолго музыка играла недолго фраер танцевал :- скоро ці танці для дона Пе-ро закінчаться -на одних понтах і файним писком порядку невадеш
Ветеран Показати IP 23 Березня 2015 18:37
ПО ДОСВІДУ СКАЖУ ЩО ВОЛИНЯКАМИ НЕ МОЖУТЬ КЕРУВАТИ ВОЛИНЯКИ, ЇМ ТРЕБА ЧУЖИХ ЩОБ БОЯЛИСЯ І ЩЕ РАЗ БОЯЛИСЯ.
Пасаж до Ветеран Показати IP 23 Березня 2015 18:40
Згідний що волиняни шугаються лише заїзжих, а своїх можуть хіба що здавати. Такий народ ті полішуки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus