USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська опозиція чекає «брудних» виборів

1 Червня 2012 17:54
Чинна влада, аби відволікти українців від економічних та соціальних проблем в державі, намагається «проштовхнути» закон про мови. А цьогорічні парламентські вибори будуть «брудними»: опозиціонерам «шитимуть» кримінальні справи.
Про це 1 червня під час прес-конференції розповів голова фракції «Батьківщина» у Волинській облраді Анатолій Грицюк.
Він зауважив, що нині провладні народні депутати, аби відволікти українців від економічних та соціальних проблем, виносять на розгляд Верховної Ради закон про мови.
Тож Грицюк заявив, що волинський осередок Коаліції опору диктатурі засуджує дії Партії регіонів. «Проблеми з мовами національних меншин в Україні не існує. Хочеться, щоб всі волиняни поїхали 5 червня до стін парламенту, аби сказати своє «ні», - висловився обранець волинської громади.
Також запросив мешканців області 5 червня до столиці України депутат Луцької міської ради, виконувач обов’язків голови облосередку «Фронт Змін» Олександр Пиза. Він стверджує, що чинна влада «боїться об’єднання опозиції», тому й робить все можливе, щоб втримати «свого виборця».
«Вони впевнені, що прийняття закону про мови дасть можливість збільшити рейтинг, хоч це їм не допоможе, бо вони хочуть розколоти Україну і на цьому протистоянні виграти вибори», - сказав обранець громади.
Окрім цього, Пиза закликав депутатів Луцькради з фракції Партії регіонів їхати 5 червня до Києва на мітинг.
З його слів, нині ведеться «психологічна робота» з тими кандидатами, які можуть відібрати голоси у опозиціонерів. «Щоб вони пішли на вибори і відібрали в єдиних кандидатів ту щіпочку голосів», - вважає депутат.
Насамкінець Грицюк висловив думку, що цьогорічні вибори будуть «брудними». Мовляв, проти кандидатів-опозиціонерів застосовуватимуть нечесні технології. «Будуть шити кримінальні справи. Знайдуть таке, що ніколи в голови тобі не могло прийти зробити», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ох Показати IP 1 Червня 2012 22:39
Особисті амбіції Грицюка призведуть до повного програшу опозиції! Чому ж пан Анатолій не захотів іти по Ківерцях? Правильно - страшно)
лучанин Показати IP 2 Червня 2012 12:18
Всі лучани добре знають, які "білі, чисті та пухнасті" т.зв. "волинські опозиціонери". Банда злодіїв, яких, слава Богу, відігнали від корита, з якого вони захланно жерли довгі помаранчеві роки. Клята демократія - Соловки та Сибір плачуть за ними.
Факт до лучанин Показати IP 2 Червня 2012 15:28
По твоєму нинішня Волинська та Київська влада чимось відрізняється від попередньої? Просто корито більше і жруть нахабніше.
факт2 до Факт Показати IP 3 Червня 2012 19:48
так хто мішав зробити більше корито Грицюку коли був при владі. Мозги? Ще що?
Любомльчанин Показати IP 2 Червня 2012 16:09
лучанину якихось років з назад, дехто з теперішніх "керовніків", кричав - ми прийдемо, дамо роботу, набавимо зарплати, зупинимо трудову міграцію, побудуємо дешеве житло, ціна на енергоресурси та продукти не будуть рости... Скажіть мені, де ж це ПОКРАЩЕННЯ ЖИТТЯ ВЖЕ СЬОГОДНІ, коли вийшло все наоборот... Ціни ростуть в рази, зате зарплата і пенсії на десятки гривень, трудові ресурси все більше й більше то в Польщу, то в Росію... Процвітає корупція, хабарництво, бандитиззм... Наші вулиці здригаються від вибухів... То коли буде ПОКРАЩЕННЯ...
Лучанин Любомльчанину. до Любомльчанин Показати IP 3 Червня 2012 19:54
А з чого ти взяв що вийшло наоборот. Хоч сказати що опитування проволив? Та в порівнянні з премєрством Юлі Капітальман_Тимошенко покращення життя наступило давно. І це не враховуючит тисячу гривень яку видають після відмови Юлі видавати(звісно в неї була причина використати це бабло на виборчу кампанію). Не зважаючи на ціну газу яку склала з Росією Армяно - Єврейка Тимошонка, Так що ти не єроднічай бо хто зна чи вийде покращення чи ні якщо провести нормальне опитування, а не слухати тільки скиглиння опи_диціонерів.
Совість Волині Показати IP 3 Червня 2012 14:42
Они чувствуют, что лузеры и выборы проиграют. Вот заранее и страхуются!:))) Ноль он и в Африке ноль...
Александр Показати IP 4 Червня 2012 13:12
Может обсудим и отметим годовщину Новочеркасского бунта? Это очень важно, напомнить именно сейчас, как же ужасно было на Украине в советское время и как замечательно будет при победе оппозиции! Какие пламенные революционеры из оппозиции готовы подхватить падающее знамя украинской независимости из рук олигархов, жирующих на пире во время нынешней чумы!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus