USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська правозахисна група видала «Пам’ятку молодому громадянину України»

24 Жовтня 2008 11:14
Волинська правозахисна  група та Рада громадських організацій з прав людини підготували до друку та опублікували брошуру «Пам’ятка молодому громадянину України». Про це 24 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новини».
Як ідеться у невеличкій передмові, поради досвіченного правозахисника стануть людям у нагоді. Ця брошура розповідає про права людини при зустрічі з працівниками правоохоронних органів. Як пояснив заступник голови Волинської правозахисної групи Микола Нікітюк, ця книжечка допоможе хоч трохи боротися з міліцейським «безпредєлом».
Наразі ж «Пам’ятку молодому громадянину України» випустили тиражем у тисячу примірників. Левову частку тиражу, за допомогою обласного управління освіти, розповсюдять по школах в районах Волині. Окрім того, пан Нікітюк висловив сподівання, що коштом Луцької мерії вдасться надрукувати цю брошурку для Луцьких шкіл.
Довідково:
Микола Нікітюк – депутат Луцької міськради від Соцпартії України.   
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus