USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинська статистика відслідковує навіть обcяги вироблення самогону

7 Лютого 2009 13:30
У головному управлінні статистики є дані про те, скільки і хто виробляє самогону на селі та кому його продає. Про це під час наради у головному управлінні агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації розповіла начальник головного управління статистики у Волинській області Марія Мотиль, – повідомляє 7 лютого репортер «Волинських Новин».
 
Зі слів Марії Мотиль, за обсягами виробництва всіх господарств досить важко стежити. Тому на Україні, в тому числі й на Волині, використовують європейську методологію ведення статистики.
 
За словами начальника обласного управління статистики, вони ведуть облік виробництва сільськогосподарської продукції приблизно тисячі господарств. І за цими даними вираховують ймовірні показники по області.
 
Обрахунки здійснюють наступним чином – господар веде спеціальний журнал, у який робить записи про виробництво продукції. За це він навіть отримує кошти в сумі 60 гривень на квартал. Також двічі на місяць їх відвідує інтерв’юер. «Було й таке, що у ці журнали вписували, скільки виробили самогону і кому продали. Однак ця інформація лишається конфіденційною і прокуратура до неї доступу не має», – зазначила Марія Мотиль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus