USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська «Свобода» підтримає Балогу, хоч він їй і нецікавий?

2 Вересня 2008 13:15
Україні потрібен дієздатний, проукраїнський парламент, – зазначив під час прес-конференції у приміщенні Луцького прес-клубу реформ голова волинського осередку ВО «Свобода» Анатолій Вітів. Про це 2 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Анатолій Вітів розповів: якщо Верховна Рада не підтримає ініціативи «Свободи» стосовно скасування кримської автономії, то дострокові вибори – потрібні. Натомість нинішні парламентські сили бездіяльні у ситуації з російською агресією. Пан Вітів попросив журналістів назвати йому три різниці між найбільшими блоками – НУНС, БЮТ і ПР.
За його словами, 67% українського капіталу сконцентровані у руках олігархів, які стоять за цими трьома політичними силами. Натомість у парламенті повинні працювати, на думку очільника волинської «Свободи», ідеологічні партії, а не олігархічні клани.
Відповідаючи на запитання репортера «Волинських Новин», Анатолій Вітів зазначив, що, підтримуючи ідею розпуску парламенту, «Свобода» не підтримує потуг глави Секретаріату Президента Віктора Балоги. «Нас цікавить не Балога, а Україна та її доля», – додав пан Вітів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Вересня 2008 14:08
Вітів за інтелектуальною підтримкою вже почав звертатися до журналістів? Дожилася Свобода! Що вже всі інтелектуали вас покинули?А Балога - це серйозний політик, який сьогодні фактично є гарантом стабільності в Україні. Свободі треба ширше дивитися на події в Україні.
АК88 до Аноніма Показати IP 2 Вересня 2008 19:21
Яким гарантом стабільності може бути старий [вирізано - політична цензура] Балога? (за сумісництвом старий кучміст)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus