USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинська журналістка стала радником міського голови на постійній основі

21 Січня 2009 14:52
При затвердженні штатного розпису міськвиконкому Нововолинської міськради найзапекліший спротив депутатів викликало призначення радником мера місцевої журналістки Наталії Камишникової. Про це 21 січня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Перша спроба голосування за запропонований варіант рішення засвідчила, що для його прийняття бракує голосів. Власне, депутати вважали, що Наталія Камишникова може працювати радником мера і на громадських засадах. Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков поставив цю пропозицію на голосування, однак її також підтримала недостатня кількість депутатів.
Зрештою, мер пояснив, що пані Камишникова відома своєю принциповістю. Для прикладу, розповів він, у селищі Жовтневе мешкають п’ять дітей-сиріт. Оскільки вони зареєстровані в Іваничівському районі, то Віктор Сапожніков не міг допомагати вирішувати їхні проблеми. Натомість з ініціативи Наталії Камишникової на Нововолинській шахті №9 для дітей зібрали майже 10 тисяч гривень.
Зрештою, більшість депутатів проголосували за проект штатного розпису міськвиконкому, в тому числі і по питанню радника мера Нововолинська.
Довідково:
В апараті Нововолинської міськради та її виконавчого комітету працює понад 120 чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 22 Січня 2009 09:50
В. Сапожніков вмілий управлінець і політик. Після призначення Н. Камишникової на посаду ще в 2005 чи 2006 р. в місті припинились всілякі акції протесту (правда й принципової Камишникової ніхто в кабінеті не зміг застати). Такий собі підкуп за кошти міського бюджету...
фемініст Показати IP 11 Листопада 2010 19:41
підкуп, кажете? ну-ну. тобто ніхто, окрім однієї жінки, у цьому місті ніколи проти влади не протестував? тоді я її розумію, молодець пані Камишникова. нема чого все на собі тягнути на собі, та ще й безкоштовно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus