USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ігор Поліщук - радник міського голови

6 Липня 2017 11:38
Колишній виконувач обов’язків Луцького міського голови, депутат міської ради Ігор Поліщук став радником міського голови.

Відповідне розпорядження 6 липня підписав секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт.

Відповідно до статті 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» Ігорю Поліщуку присвоїли 7-й ранг посадової особи місцевого самоврядування.

Також, згідно з розпорядженням, новому раднику міського голови встановлять надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.

Нагадаємо, 3 липня виконувач повноважень міського голови, депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук заявив про дострокове припинення повноважень як секретаря ради за власним бажанням. Як наголошував Ігор Поліщук, він вирішив покинути посаду секретаря ради для того, аби припинити політичні маніпуляції з боку екс-секретаря Юлії Вусенко, не допустити дестабілізації ситуації в місті у зв’язку з майбутніми виборами міського голови. Депутати під час таємного голосування одноголосно підтримали його відставку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus