USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинське СБУ побувало «в контакті». Інтернет не винен

22 Грудня 2009 09:33
Співробітники обласного управління СБУ увійшли до п’ятірки найсильніших майстрів рукопашного бою за системою «повного контакту». На фінальному етапі кубку України волиняни посіли п’яте місце серед 15-ти професійних команд бойового єдиноборства.
 
Кубок розігрували в Києві упродовж 18-20 грудня. Волинську спецслужбу на змаганнях представляли Станіслав Бжостович, Сергій Молошик, Дмитро Грисюк, Віктор Мандзик, Геннадій Гетманчук і Віктор Білозьоров. Бійці дійшли до чвертьфіналу і вибороли п’яте загальнокомандне місце.
 
У фіналі Кубку зустрілися збірні Донецької та Луганської областей. Переможцем турніру стали донецькі майстри рукопашного бою.
 
Організатори змагань нагородили Волинську регіональну федерацію рукопашного бою «РУБІЖ» дипломом Національної федерації. У нагородному листі вказано, що відзнака присуджена волинянам «за сприяння у реалізації Державної політики у сфері фізичної культури та спорту, популяризацію рукопашного бою, пропаганду здорового способу життя, розвиток масового фізкультурно-спортивного руху та патріотичне виховання молоді».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
goodok Показати IP 22 Грудня 2009 09:56
молодці! я думав ВОНИ з кабінетів не виходять, а вони ще й спортсмени! РЕСПЕКТ
Ту- ту Показати IP 22 Грудня 2009 10:13
goodok цікаво на кому тренеруються? ;)
Таня Показати IP 22 Грудня 2009 10:37
Приємно, що наші СБУшники не лишень "штани протирають"...
OrestN Показати IP 23 Грудня 2009 21:20
ті спортсмени не є кадровими спецслужбистами бо розголошення їхні призвіща, карається законом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus