USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Легка робота в інтернеті»: як волинянам не втрапити на «лохотрон»

30 Жовтня 2018 08:00
Як не втрапити на гачок шахраїв, якщо шукаєте заробіток в інтернеті і ставите + під оголошеннями про роботу, якими рясніє Фейсбук. Історія про те, як купити за 100 гривень повітря, стати чиїмось рефералом або ж знайти підробіток.

Останнім часом від багатьох людей чути питання «де взяти грошей». Комуналка дорожчає, харчі дорожчають, енергоносії – теж не відстають. А ось з зарплатами – зовсім інше питання. Тому й не дивно, що багато людей шукають підробіток в інтернеті.

Якщо ж читачі час від часу сидять в соцмережах та є учасниками спільнот на кшталт «Робота» чи «Барахолка» (особливо, якщо це спільноти з кількома тисячами, а то й сотнями тисяч учасників), то вони не раз натрапляли на оголошення типу: «заробіток 10-20 доларів в день!», «сортування картинок», «написання рецептів», «написання текстів», «сайт платить за прослуховування музики», «переглядаю рекламу і отримую гроші». І чимало людей таки ставлять «плюсики» під цими оголошеннями, за рахунок чого вони і піднімаються в стрічках користувачів.
Але що відбувається потім? Чи справді всі ці оголошення – це дійсно корисна інформація, якої більше ніде не знайдеш. На жаль – це не завжди так. Тому не поспішайте клікати на незрозумілі посилання, чи більш того, оплачувати інформацію про заробіток.

Про деякі пропозиції заробітку в інтернеті ми розкажемо на прикладах з власного досвіду і досвіду наших читачів. Ми навіть заплатили за одними реквізитами і з’ясували, що продають «інтернет-рекрутери», і чи реально заробити гроші, сидячи вдома за комп’ютером або працюючи просто з телефону кілька годин на день.

Глобус

Одна з пропозицій заробітку в інтернеті – отримувати гроші за перегляд реклами (так звані букси). Пропозиції привабливі: 10-50 доларів на вашу карту щодня.

На таку інформацію люди і ведуться. Насправді, тут не все так класно.

На день на сервісі Globus дається невелика кількість завдань, а ще діє система залучення рефералів (користувачі, які переходять за вашим посиланням і створюють вам структуру). Теоретично, заробити тут можна, але для цього треба залучити в свою структуру рефералів, з яких ви отримуватимете процент. Більше рефералів - більший процент. Без залучення рефералів вивести гроші практично неможливо. Саме для того щоб залучати все нових і нових користувачів подаються такі оголошення.
За фактом, коли ви реєструєтесь за чиїмось реферальним посиланням, вашому «босу» надходить процент. Ви дивитеся рекламу, але за це нараховують вам копійки. Щоб збільшити нарахування вам теж треба залучати рефералів і так далі. Вони можуть вас спонукати розсилати спам, а коли ви накопичите суму, яку захочете вивести, вам треба буде залучити певну кількість рефералів, а потім ці ж реферали мають накопичити теж мінімальну суму і так до безкінечності...

За короткий час заробити тут багато грошей аж ніяк не вийде. Здебільшого все це – копійки, які не вартують затрачених зусиль і часу. Заробляти тут справді можуть ті, хто підключив тисячі людей. Але таких одиниці. І хоч компанія Глобус в Україні вже не один рік, та хорошої репутації вона не надто заслужила.

Долари, які не виведеш

Ще один вид обману також полягає в переході за реферальними посиланнями. Та тут все ще сумніше. Вам пропонують перейти за реферальним посиланням, і ви потрапляєте на англомовний сайт. Це сайти типу pamoney, hamoney чи інші. Виглядають вони схоже. Сайт – примітивний, має всього кілька сторінок. На головній сторінці постійно оновлюється інформація про те, який користувач вивів кошти. Вам же просто треба вводити цифри, які змінюються на екрані, поки показується реклама. Все наче просто, чи не так? За кожен перегляд реклами – 10 центів. Чим не гроші? Сидиш собі, 4 цифри ввів і гроші капають.

Але це не все. Кульмінація обману далі. Вам начислять віртуальні гроші, які насправді навіть не існують. А коли ви захочете вивести їх, з вас вимагатимуть оплату за якусь послугу, наприклад, тестовий платіж, верифікацію чи комісію – причина може бути будь-яка. Якщо заплатите – одразу ж забудьте про свої гроші, причому не тільки про ті, які ви заробили на сайті, а й про ті, які ви сплатили зі своєї банківської карти.

Таких сайтів насправді – тисячі. Їх клонують щомісяця пачками. Всі вони подібні один на одного. Мають схожий дизайн і мінімум інформації. Схоже, автори вирішили не надто заморочуватися з такими дрібницями. Головне ж – збити з вас кошти.


Телеграм-канали і чат-боти

Ще один вид «розводу» – залучення рефералів в телеграм-канали. Ці посилання можуть кидати в коментарі під іншими оголошеннями з припискою: безкоштовне посилання, 100% вивід грошей і подібне. Коли ви на них клікаєте – переходите на певний Телеграм-канал, який одразу ж вас інформує: давайте заробляти! За початок роботи ви вже маєте стільки-то. За нових рефералів – стільки. Щоб вивести кошти треба заробити мінімум 500 рублів (саме так, здебільшого йдеться про російську валюту) і залучити мінімум 5 рефералів (за кожного теж «доплачують»).

Щоб накопичити кошти вам треба виконувати завдання – підписуватися на різноманітні незрозумілі і навряд чи потрібні вам канали та спільноти.
Навіщо це робиться? Саме так і накручуються підписники в пабліках. І це – теж бізнес. Один дядя, який має паблік, платить іншому дяді, який має отакий чат-бот, до якого ви приєдналися, за розкрутку свого пабліка. Ви ж – інструмент заробляння коштів для того, хто надає послуги з розкрутки.

Теоретично, кошти вивести звідси можна через систему електронних платежів Qiwi. Але насправді це сущі копійки. Ви ж натомість витратите свій час, підпишетесь за цей час на сотню-другу пабліків, а потім ще три дні будете з них відписуватись ))).

Бінарні опціони

Це не всі реферальні посилання, які використовують вас і ваш час, не даючи справжнього заробітку. До прикладу, ви можете перейти на певний сайт, де обіцяють чималі гроші, 100 доларів за реєстрацію, навчання і подібне. Ключове слово, на яке можете там натрапити – «бінарні опціони».
«Якщо ви не трейдер, біржовий брокер, не розбираєтесь в валютному ринку, не можете передбачити коливання валютного курсу – закривайте цей сайт негайно!!!! Ви тут не тільки не заробите, а й витратите власні кошти.

Простими словами процес видурювання з вас грошей можна описати наступним чином. Вам розповідають про високі прибутки, ви навіть можете подивитися десяток навчальних відео. Ви навіть можете виграти на перших порах, клікаючи все підряд (хто зна, може пощастить). А потім, коли ви витратите даних вам під час реєстраціїї 100 доларів, вас спонукатимуть закладати свої реальні гроші», - пояснює ІТ-експерт Максим Мацюк.

Принцип дії таких майданчиків дуже схожий на інтернет-казино. І навіть якщо ви обдурите систему і виграєте куш – вам не дадуть його зняти.

Заробіток 2018 року! Новинка! Сортування картинок і інші легкі завдання!

Цікавить така реклама? Здебільшого, інформація про цей вид заробітку платна. Вартість їх різна: від 25 гривень до 100 і вище.

Ось що до прикладу, запропонували мені, коли я написала в приватні повідомлення.

«Хочу запропонувати вам 3 варіанти заробітку:

1. Робота на великому сайті. Ви чистите інформацію на сайті, а саме: сортуєте картинки на наявність реклами, еротики і т. д.; робите оцінку сайтів для людей; вибираєте з двох варіантів сайтів на одну тему, який, на Вашу думку, кращий; розподіляєте, до якої мови відноситься речення (рос, англ або укр) і т.д. Таких завдань безліч (50-70 на день), вони не потребують багато часу. До кожного завдання є інструкція, яку потрібно уважно прочитати перед виконанням. За одну сторінку завдання оплата 0.01-0.05 долари. В цілому виходить отримати від 0,4 до 1 долара за кожне завдання. Гроші одразу перекидаються на картку Приватбанку, не потрібно ніяких електронних гаманців. Виводиться люба сума від 0.01 цента. Тобто, заходите, робите 1 завдання, замовляєте виплату і на другий день приходять кошти. Так і почнете заробляти. Скільки зробила завдань, стільки і заробила. Нікого не треба шукати і підключати. ЦІНА ПРОГРАМКИ 65 ГРН.

2. Хочу запропонувати вашій увазі самий прибутковий заробіток в інтернеті 2018 року. В день реально можна заробляти до 1000 грн. Існує дуже крута, закрита програмка (реєстрація доступна тільки за запрошенням), завдяки якій ви почнете заробляти вже за кілька годин. У цій програмі надані послуги накрутки взагалі всього, що тільки можна знайти в Інстаграмі (лайки, підписники, статистика, коментарі, перегляди відео історій і навіть глядачі в прямому ефірі). Заробляти можна двома способами: розкручувати акаунти інстаграм, продавати програму іншим зацікавленим. Розкручувати можна торгові сторінки, манікюр, робота і т.д та чудово на цьому заробляти. В програмі є прайс на усі види накруток) Ціни на розкрутку дуже низькі. У програмі 1000 підписників коштує лише 25 грн, а своїм клієнтам ви ставите свою ціну, наприклад 150 грн та будете мати 125 грн чистими. І це тільки одне замовлення, а таких замовлень може бути до 10 в день. Або ви можете продавати цю програмку в будь-яких соціальних мережах так як я. Потрібно лише 2-3 рази в день розмістити оголошення про роботу в групах "Оголошення, робота і т.п". Вам пишуть зацікавлені, ви їм скидаєте цей пост, який ви зараз читаєте (можете написати свій) та продаєте бажаючим програму за своєю ціною. Таким способом реально можна заробити від 500 до 800 грн в день! Або можна заробляти двома способами) Так як це новий заробіток - бажаючих купити програму дуже багато. Програмка та навчання коштує всього 75 грн, після оплати я одразу вам її відправляю, ви реєструєтесь та повністю володієте нею. ЦІНА ПРОГРАМКИ-75 ГРН.

3.Пропоную роботу з написання текстів. Замовник дає тему, а вам необхідно написати текст на цю тему (природа, краса, дитячі товари, описові тексти, рекламні тексти, здоров'я та інші), або знайшовши подібний текст в інтернеті переписати його своїми словами. Нічого складного не має. Писати потрібно на українській або російській мовах. Роботі можна приділяти безліч часу. Я надаю посилання на 11 сайтів для реєстрації і подальшої роботи. Замовлення є цілодобово. Ви в списку замовлень обираєте те, що вам подобається і виконуєте. Оплата на карту або на електронний гаманець. Один текст від 20-80 грн. Тексти від 500 до 10 тисяч символів. 11 САЙТІВ ПО НАПИСАННЮ ТА НАБОРУ ТЕКСТІВ. ЦІНА САЙТІВ - 65 ГРН. АБО Ж ВИ МОЖЕТЕ ПРИДБАТИ ВСІ ТРИ ВАРІАНТИ ЗАРОБІТКУ ЛИШЕ ЗА 100 ГРН. Я теж довго сумнівалася)) але наважилась і спробувала та дуже задоволена, я працюю в самих програмках та одночасно їх продаю іншим зацікавленим. БАЖАЄТЕ СПРОБУВАТИ?»
Врешті в цілях експерименту я таки заплатила за цю інформацію. І ділюся нею з читачами безкоштовно. Бо як виявилося заплатила я за «повітря» - вся ця інформація є у вільному доступі.

Отже, «сортування картинок і легкі завдання». Це не що інше, як Яндекс.Толока - сервіс, який потрапив під санкції в Україні. Але якщо ви раптом знаєте як обійти заборону і вирішите там зареєструватися, то є декілька нюансів. По-перше, більшість завдань можна розпочати виконувати тільки після навчання. Це – година-дві вашого часу. Одне завдання може коштувати в середньому 0,02 долара. Дуже мало завдань, які сягають 0,1-0,2 долара. Тож для того, щоб заробити хоча б доларів 10, треба таки потрудитися і посидіти за екраном комп’ютера.

Ви можете визначати чи відповідають картинки контенту, є завдання, де треба перевіряти сайти для пошуковиків, чи немає бува там контенту порнографічного характеру, бувають завдання сфотографувати якісь об’єкти, редагування текстів. Майже все вимагає навчання, а плата – невисока. Але сайт і справді платить. Та є низка нюансів, якщо відкинути те, що пристойну суму доведеться довгий час заробляти і те, що сайт заблокований в Україні. Вивід грошей може бути проблематичний, є комісія і подібні не надто приємні моменти.

Наступний вид заробітку, який пропонують в «пакеті за 100 гривень» – це накрутка пабліків в інстаграмі. Вам пропонують перейти за реферальним посиланням в сервісі nakrutka.bu. Сервіс і справді закритий – втрапити сюди можна тільки за запрошенням.

Далі – робіть бізнес на накрутці (пам’ятаєте чат-боти, описані вище?). Чесно це чи ні – це вже інше питання.

Як і те, що зараз багато замовників розуміють, що така накрутка не завжди приносить очікуваний результат – боти не будуть лайкати, коментувати і зрештою замовляти послуги чи товари.

Третій спосіб заробітку, наданий за плату – написання текстів. За 100 гривень я отримала список сайтів для фрілансерів, які також є у вільному доступі і загальну інформацію про них.
Пропонують тут звичайно ще один вид заробітку. Ви теж можете продавати ці ж посилання, публікуючи в соцмережах схожі оголошення. До прикладу, ви продасте 30 людям ці лінки і отримаєте 3000 гривень просто за те, що ви поділилися загальнодоступною інформацією. 100 людей – 30000 грн.

Криміналу тут звісно немає, та й очевидного обману також. Вам пропонують систематизовану інформацію. Єдине зауваження: це «торгівля повітрям», адже більшість інформаціїї можна знайти в мережі безкоштовно. Варто просто лише її пошукати.

Інші платні посилання і їх жертви

Вам можуть пропонувати придбати й інші посилання. Наприклад, встановлення додатків для пергляду тизерної реклами. Ви навіть можете встановити певну програму, яка буде для когось майнити криптовалюту на вашому комп’ютері і багато інших.

Є варіант прослуховувати музику, за що ніби-то вам платять гроші. Тут теж діє реферальна система, а за прослуховування однієї пісні нараховується мізер (причому в російських рублях). І посилання на цей ресурс теж вам запропонують придбати.
Насправді, не всі готові зізнатися, що втрапили на гачок шахраїв і заплатили їм кошти. Суми зазвичай невеликі (є менш вартісні посилання, не 100 гривень, наприклад, а 25-35), тож піднімати скандал за них не надто захочеться.

Мені вдалося поспілкуватися з однією з жертв шахраїв. Катерині з Хмельниччини я написала після того, як прочитала її негативний коментар під одним з оголошень про заробіток. Жінка закликала людей не вестися на шахрайства, адже кошти не виводяться. Погодьтеся, на фоні плюсиків коментар вирізняється.

«Після мого коменту вона видалила свій акаунт, але вчора знову з'явилась вже як Настя Денисова. Я взагалі розумію, що це все «розвод», але вирішила поцікавитись. У неї до речі самі низькі ціни за інформацію - 35 грн. Вона дійсно скидає сайт, де потрібно для реєстрації пройти анкетування (потрібно надати багато особистих даних). Як я зрозуміла, заробляє вона від кількості людей, які проходять дане опитування. А потім - все, на повідомлення не відповідає, згодом видаляє акаунт. Особисто я нарахувала,що вчора з'явився вже 4-й акаунт за останій місяць.

Я спробувала, надала свої особисті дані. Після того опитування потрібно постійно чистити телефон: дуже багато приходить реклами та всілякої дурні.

А гроші навіть заробити неможливо. Обіцяли, що будуть приходити завдання, а натомість лише реклама. Як я потім з’ясувала, потрібно запрошувати людей для проходження анкетування, за це нараховують бали, які потім якось можна перевести в гроші. Як саме так і ніхто не пояснив», - поділилася вона своєю історією.


Мережевий маркетинг

Оголошення про МЛМ також є частими в спільнотах соцмереж. Про те, що таке мережевий маркетинг знає вже багато людей, адже не перший рік українці купують косметику за каталогами різних фірм. Сьогодні крім уже давно відомих компаній на ринок вийшли молодші подібні компанії. Часто це не тільки косметика, а й товари для дому, БАДИ, навіть круїзи.

Прямим текстом сюди теж не запрошують. Повідомлення часто завуальовуються гарними словами, аби зацікавити вас (цьому спеціально вчаться). Вичислити ці оголошення нескладно. Одна з ключових фраз – заробіток кожні три тижні (термін дії каталогу). Також ці оголошення часто орієнтуються на мам в декреті, молодих жінок-студенток.
Чи варто починати співпрацю з мережевим маркетингом? Відповіді однозначної насправді немає. Ті, в кого це вдається, скажуть «Так». Ті, в кого не вийшло – скажуть «Ні». Заробити кошти тут звісно можна. Але таки доведеться працювати, і немало. Якщо хочете отримувати пасивний дохід – мусите також набирати команду, вчитися розвивати свою структуру. Для цього маєте розвивати в собі дар переконування, вміти ненав’язливо (бо інакше клієнт «зірветься з гачка» і піде) пропонувати продукцію, боротися з сором’язливістю.

І звісно, якщо ви все-таки вирішите цим зайнятися, то пам’ятайте декілька нюансів: обирати варто ту компанію, продукцією якої ви б і самі користувалися і вас вона влаштовутиме. Так ви зможете авторитетно радити людям, не обманюючи їх. Благо, вибір нині великий. Вивчіть також дозвільні документи. Написати в каталозі можна багато чого, а от чи має продукція висновки санітарно-гігієнічних експертиз, сертифікати – це зовсім інше. І ще: як доводить багаторічна практика діяльності мережевих компаній, шанс на успіх є в більш молодих компаніях, де ще немає кількатисячної структури. А щоб з’ясувати всі нюанси – перегляньте маркетинг-плани компанії, яку розглядаєте. Всі вони є сьогодні у вільному доступі.

Дропшипінг

Ще один вид заробітку, який можна знайти у соцмережах – дропшипінг. Це продаж товарів безпосередньо зі складу, який не вимагає наявності торгової точки і власного складу продукції. Чим він відрізняється від звичайних продажів?
Класична модель дропшипінгу працює за наступною схемою: склад-дропшипер-покупець. Дропшипер виставляє в соцмережах товари з каталогу, який йому надіслав склад, виставляючи власну ціну. Приміром, сукня на складі коштує 180 гривень, а ви виставляєте його на продаж за 250 гривень. Клієнт платить вам 250 гривень, а ви переказуєте складу 180 гривень. Різниця – ваш заробіток. А продукцію склад висилає на адресу замовника.

В результаті ви маєте чистий заробіток – «накрутку» - навіть не ходячи на пошту.

До слова, адреси оптових баз також пропонують придбати. Це – теж заробіток, Проте всі вони також є у вільному доступі. Просто треба пошукати. Більш того, ви самі можете купувати одяг без дропшипера, безпосередньо на складі. Але: не всі склади продають роздріб, а щоб знайти потрібну вам річ за доступну ціну доведеться перелопатити багато інформації.

Складніший варіант дропшипінгу – збір ростовок. Не всі товари продаються в роздріб. Шкарпетки, білизна, взуття часто продаються або упаковками по декілька штук, або ж ящиками з ростовками. Наприклад, взуття в ящику - від 36 до 41 розміру. Тож доводиться писати оголошення про збір ростовки. Тоді партія замовлення приходить на вашу адресу, а ви пересилаєте своїм клієнтам або ж роздаєте (якщо клієнти у вашому місті).

Ще один варіант – створення власного інтернет-магазину, де вже клієнтів ви не шукаєте через соцмережі, а клієнти самі шукають ваш товар в пошуковику.

Ризики дропшипінгу теж є, попри те, що це вважається одним з найменш ризикових бізнесів. Може виникнути ситуація, коли все-таки декілька пар взуття чи інших товарів залишаться, бо їх не викуплять.

Будуть незадоволені клієнти, адже інтернет-купівля відрізняється від безпосередньої купівлі в магазині, де можна побачити на власні очі, поміряти. Тому варто вивчити умови співпраці (чи можна повернути товар, що робити, якщо клієнт отримає брак, адже невдоволені прийдуть до вас, а не на склад).

Ще один варіант продажів через інтернет – надомний оператор. Він працює за певні комісійні від складу. В його обов’язки входить виставляти товар у спільнотах, групах у вайбері і надавати інформацію про товар. Клієнт сам замовляє і оплачує на складі продукцію, яку висилають на адресу клієнта.

До прикладу, лучанка Тетяна вже декілька років займається таким підробітком.

«Спочатку я працювала у мережі ВКонтакті, коли ще його не заблокували. Я копіювала фото, які надавали склади і виставляла свою ціну. Різницю залишала собі. Тепер я працюю надомним оператором. Щоправда, не всі склади надають таку послугу. Моя задача – виставляти товар в групу у Viber, в Фейсбук, а клієнти безпосередньо платять постачальнику, вказуючи, що це я їх привела. За це я маю комісійні. Наприклад, за 50 клієнтів – 600 гривень, якщо їх більше 50-ти, то за кожного наступного ще по 5-10 гривень, залежно він розміру замовлення», - розповідає жінка.

Вона додає: плюс цієї роботи – вільний графік. Ти сам обираєш скільки часу тобі варто посидіти, щоб залучити клієнта. Але своїх нюансів вистачає і тут.

«Раніше, 3-4 роки тому, можна було на цьому заробити більше. Зараз – не дуже. Люди стали менше купувати. Крім того, зараз з’явилося набагато більше тих, хто займається дропшипінгом. Відповідно, надто високу націнку теж не зробиш – клієнти підуть до того, хто виставить меншу ціну. Це теж треба моніторити. Зараз на місяць таким чином можу заробити близько тисячі гривень. Гроші невеликі, але оскільки сиджу в декретній відпустці, то і це добре», - резюмує Тетяна.

****

Це аж ніяк не вичерпний список оголошень за якими стоять як шахрайства, так і види заробітку, на які можна натрапити у соцмережах. Але, аналізуючи всю цю інформацію, можна визначити декілька порад для тих, хто хоче знайти роботу чи підробіток в інтернеті.

Витратьте трохи часу і вивчіть тему, якою зацікавилися.

Перегляньте сторінки в соцмережах тих, хто пропонує роботу. Багато з них – фейкові сторінки, на яких мінімум особистої інформації. Чимало акаунтів, які надсилають реферальні посилання – створені кілька місяців тому. Є звісно й реальні сторінки, з яких можна довідатися, чим ці люди займаються і про яку роботу йдеться.

Не варто клікати за сумнівними посиланнями і встановлювати сумнівні додатки.

Не повідомляйте третім особам особисту інформацію, особливо ту, яка стосується банківських рахунків.

Не переказуйте гроші за те, щоб вам перевели гроші.

Платити за інформацію про заробіток не варто – все це можна знайти самотужки.

І найголовніше, пам’ятайте: безкоштовний сир буває лише у мишоловці. Тому 100 доларів в день за дві години перегляду реклами - це казка.

Від автора

Звичайно, заробити в інтернеті можна. Але працювати все-таки доведеться. Буде це фріланс, чи дропшипінг, чи мережевий маркетинг, чи SMM, вам платитимуть за виконану роботу, яка потребує зусиль і часу, а не за те, що ви б’єте байдики.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Просто Показати IP 30 Жовтня 2018 09:31
Гарна стаття. Добавити можна тільки, що адекватне мислення народ від інтернету втратив. Тому й не дивно, що на іді%тах хочуть заробити менші ідіо%ивні створіння. Читайте більше книжок, а не пабліків.
вапрпавр до Просто Показати IP 13 Січня 2022 20:19
лайно годину потратив ніц. йду в ато
Ірина Показати IP 5 Листопада 2018 01:04
Спасибі!!! Велике людське дякую за вашу статтю!!! У феєсбуці дійсно сила-силенна ось такого інформаційного сміття ( думаю не лише там ). І люди справді довірливо і наївно вірять в якесь чудо, витрачають час ( можливо і гроші ), а потім руки опускаються від подібного «лайна». Ваша робота мега корисна для сучасного суспільства!!! Дякую!!!
Инна Показати IP 1 Листопада 2019 22:49
Дуже важливо та Терміново,Кидалово !!!! поширюйте будь ласка цю інформацію і йдалі для того щоб усі хто хоче заробити хоть якісь гроші для свої сімї не втратили свої останні.Якщо потрапите на такі телефони які я вказуюю +380953158881 Дмитрий ,+33662045443 Саша. Ребята КИДАЛОВА повне! ніхто не розраховується ,а про порядність та якусь людяність навіть не берусь писати! Будьте обережні при пошуках роботи ,та прохання до тих людей які вже були в таких випадках!!!Пишіть будь ласка дані публікації можливо при пошуках роботи за кордоном хтось вчасно прочитає ваше оголошення.Та своєчсно зробить свої висновки.
Admin profesiynarobo Показати IP 2 Лютого 2020 10:54
Головне не потрапити на шахрайство! Думаю тільки з досвідом можна отримати перевірені способи заробітку. Хто вже пробував заробляти на сайтах ptc, і може підказати надійні сайти?
Ваня Показати IP 11 Травня 2020 22:31
Я хочу получити 18000$за 1 день
Ваня Показати IP 11 Травня 2020 22:33
Я хочу получити 18000$ за 1 годину
вапвап до Ваня Показати IP 13 Січня 2022 20:21
1800 з рила 10 клієнтів в день готуй ж*пу і лижі до під*рів
Ілоя Показати IP 7 Лютого 2022 01:45
Работа
Валерій Показати IP 7 Січня 2023 23:04
Чудова стаття, практично повністю розкрита тема. Дізнався багато нових термінів, що стосуються теми заробітку на текстах. Хотів би доповнити цю статтю класним постом: https://valerchik.top/sposoby-zarobitku/zarobitok-na-tekstah/, з якого дізнався, Особливості заробітку на написанні текстів; 12 перевірених способів заробітку на текстах; Де шукати замовлення; Скільки можна заробити; Плюси та мінуси діяльності!
Валерій Показати IP 25 Січня 2023 19:59
Дуже хороша підбірка сайтів для заробітку і можливості вивести на карту. На жаль, не так багато сервісів і бірж виплачують в гривнях. Хочу дополвнити цю статтю чудовим постом: https://valerchik.top/sposoby-zarobitku/zarobitok-v-interneti-z-vyvodom-na-kartu/, із якого дізнався, ТОП-12 сайтів для заробітку з виведенням на карту; Які ще робочі схеми можна використовувати для заробітку грошей на картку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus