USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинські аграрії про всяк випадок готуються до гречкової кризи

21 Травня 2014 17:27
Сільськогосподарським підприємствам області пропонують висіяти гречку і просто на своїх полях, аби забезпечити краян власними крупами.

Посівна в області практично завершилася, не враховуючи гречки та проса.

Про це стало відомо під час виїзного семінару аграріїв і працівників департаменту агропромислового розвитку області вчора, 20 травня.

Директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко, розповів, що Міністерство аграрної політики та продовольства України просить посіяти в області гречку та просо.

Він пояснив, що в Мінагрополітики є певні побоювання, вочевидь, про можливість нестачі цих круп. Щоправда, деталей таких прогнозів поки ніхто не уточнює, однак волинських фермерів просять бути готовими.

«На міністерському рівні просять посіяти просо та гречку, щоб в Україні ці культури були власні. Бо є деякі побоювання», - зазначив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus