USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинські залізничники просять не скасовувати поїзд «Ковель – Москва»

15 Травня 2019 08:15
Колектив пасажирського вагонного депо станції Ковель звернувся до керівництва «Укрзалізниці» з проханням відмінити скасування сполучення на Москву.

Трудовий колектив виробничого підрозділу «Пасажирське вагонне депо Ковель», жителі Ковеля, Луцька, Рівного, Шепетівки, Коростеня та інших прилеглих міст до шляху прямування поїзду дуже стурбований рішенням керівництва АТ «Укрзалізниця» щодо відміни продажу квитків на потяг сполученням «Ковель – Москва» №77/78 з 19 травня 2019 року та його повної відміни, згідно телеграфної вка­зівки ЦЛ № 932 від 25 квітня 2019 р.

Про це йдеться у колективному зверненні до керівництва «Укрзалізниці», яке прийнято 13 травня на загальних зборах у пасажирському вагонному депо. Один його примірник представники колективу передали до редакції Район.Ковель.

Потенційні пасажири даного потягу вважають, що відміна сполучення суттєво ускладнить їх пересування в інші регіони України та закордон.

«Звертаємо Вашу увагу на стабільний обсяг перевезень пасажирів (так, на­селеність даного поїзда складає близько 90%, за перший квартал поточного ро­ку даним потягом було перевезено 68320 пасажирів) та прибуток, що особливо показово в умовах жахливого стан автодоріг, значної вартості та небезпеки автоперевезень» – говориться у зверненні.

Також дуже часто постає питання щодо незрозумілого продажу вже протягом останніх років квитків даного сполучення потягу від початкової та наступ­них станцій до станції Київ, що призводить до ситуації, в якій пасажир вимушений купувати квиток до наступної станції (ст. Ніжин). А в свою чергу це унеможли­влює придбання квитка на потяг №77/78 від ст. Київ, що суттєво погіршує умо­ви пересування студентів, мандрівників та жителів столиці.

«Тому виникає питання, що при такій прибутковості для чого відміняти поїзд? Кому це вигідно??? Також необхідно врахувати і без того вкрай напружену соціально-політичну, економічну ситуацію серед громадян, що може призвести до обу­рення громадськості та втрати іміджу залізничного транспорту, як найбільш безпечного та надійного перевізника», – пишуть вагонники.

Залізничники просять своє найвище керівництво продовжити подаль­ше курсування пасажирського поїзда №77/78 «Ковель – Москва» з метою запобігання соціальної напруги серед трудового колективу та пасажирів потя­гу, що викличе надходження великої кількості скарг та вдарить по іміджу «Укрзалізниці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Активіст Показати IP 15 Травня 2019 09:02
а поскакати перед гіперлупом омеляном слабо? плював він на вас зі своїми дітьми громадянами США. слава Україні.
ббс до Активіст Показати IP 15 Травня 2019 10:22
розуму нема пиши каліка. плювати, що люди їдуть туди бо тут не можуть заробити на прожиття при постійному невпинному зростанні цін в нас на саме необхідне. на людей та їх дітей плює якраз укрзаліниця, поповнюючи кількість безробітних в україні. хоч би включили елементарний здоровий глузд та арифметику, припиняючи прибутковий маршрут. ламати не будувати!. що внас ще залишилося не зруйноване?...
Остап Вакарчук Показати IP 15 Травня 2019 09:27
Згідний з попереднім коментарем: почали скакати у 2014 році і скачимо досі - даскакалися до того, що такі як Омелян, решта міністрів, прокурори, суді, іхні заступники, та тому подібні поробили з нашої згоди та тупого мовчання по 300-500 тисяч зарплати, а ми залишилася з голою д...ю, і скачимо далі у прірву. А то, що сотні працівників буде звільнено чи переведено на іншу роботу, а тисячі пасажирів залишуться без потягу - Омеляна не стосується, виживайте як завгодно.
Лучанин Показати IP 15 Травня 2019 09:29
Для чого відміняти? Один чиновник придумає а людям великі незручності*** Вони ж потягами не мандрують!
ігор луцький Показати IP 15 Травня 2019 10:26
Всі не можуть їздити до Європи на заробітки.Європа не резинова.Треба подумати про людей і їхні сім'ї.
Залізничний барон Показати IP 15 Травня 2019 17:36
Керівництво впроваджує ("намагається") патріотично-націоналістичну політику, тим самим створює локальні проблеми (як тепер їздити по Україні?) і глобальні (міжнародні та внутрішньонародні конфлікти). Від Рівного до ст. Київ потяг завантажений на 85-90%. Що тут ще казати про рентабельність??? Людям потрібен цей поїзд, бодай, аби доїхати до столиці. #УЗнаВила!
21 Показати IP 15 Травня 2019 17:36
Як ви ще не зрозуміли, що владі Порошка абсолютно по%%й на український народ, все ахресор і пі%дец. Дядя сказав - ви виконуєте, і нікого не хвилює, що ви там виживаєте... попитайте он націоналістів, ті ще вам ножі в спину повсовують, бо ви рускій мір пропагуєте тим, що їсти не матимете за що купити.
Орест Показати IP 15 Травня 2019 23:11
Чемодан, пішком через Мінськ, московія!
Маруся Показати IP 30 Травня 2019 20:15
В мене просто немає слів!!! Як говориться, в нас все для людей роблять! Щоб ви всі хто це придумав і хто підписав це розпорядження ходили завжди ногами!!! Вчора вирішила придбати електронний білет на 20 червня...і о боже! В такому напрямку поїзд не ходить! Да сто років ми їздимо цим поїздом, куча людей прямують до києва, до росії! Про яку нерентабельність говорять чиновники, не розумію! Як тепер добиратися з малою дитиною, я не також розумію! Пересадками?! Я собі це не представляю! А потрібно їхати з Москви в Рівне! І не просто так, а по поважній не дуже приємній причині!!! Тільки кого це хвилює! Тварюки!!! Всім планам помішали! Чекали, що літаки будуть згодом літати, а тут і поїзд забрали.... у людей роботу забрали, і так всі виживають як можуть! Щоб вам цей поїзд поперек горла встав!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus