USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські бійці просять допомогти в підключенні електрики

13 Квітня 2017 08:44
Учасники бойових дій, які отримали ділянки для забудови в Цуманському районі, просять профінансувати підключення електрокомунікацій до ділянок.

Про це йшлося під час чергової 13-ї сесії Волинської обласної ради.

До депутата Юрія Ройка звернулась селищна рада та ГО «Цуманська спілка учасників АТО», які повідомили, що в новоствореному масиві, де знаходяться ділянки для будівництва учасникам АТО, є 64 об’єкти; ще 25 ділянок зарезервовано.

Проте нині гостро постало питання щодо підключення забудовників до електромереж.

«Сім’ї учасників АТО не є заможними, а підключення електрокомунікацій надзвичайно дороге. Вартість підключення масиву становитиме близько 1 мільйона гривень, без врахування підключення конкретно до забудовника, а це ще 9-15 тисяч з об’єкту», - каже депутат.


Відтак, просить передбачити кошти на електрифікацію ділянок на умовах співфінансування за рахунок коштів обласного та місцевого бюджетів.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 13 Квітня 2017 09:06
Не можеш будувати- продай ділянку. Держава виділяє тільки землю. Це вже нахабство,хоча люди воювали. Потрібно мати межу.
51 омбр(розформ) Показати IP 13 Квітня 2017 09:29
Схаменіться грошей на озброєння не вистачає ,а їм все безкоштовно давай ,школи закривають,лікарні закривають.Дали халявну землю,дайте ще й халявну електрику,газ,каналізацію ну і т.д. і вже появився Цуманський район(сепаратний)
До лучанина Показати IP 14 Квітня 2017 13:39
Дуже мало людей з посвідченням ато реально воювали.
Андрій до До лучанина Показати IP 6 Вересня 2018 12:24
бред. що ви вклали в поняття слова "воювали" ??? кіно надивилися про війну багато ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus