USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські байкери подарували малятам свято. ФОТОРЕПОРТАЖ

23 Грудня 2013 19:01
Група небайдужих лучан передали вихованцям Рожищенського навчально-реабілітаційного центру подарунки від волинських байкерів та просто охочих допомогти.

Так, на кошти, зібрані представниками байкерської спільноти ще під час осіннього мотопікніка, що пройшов під гаслом «Подаруй дитині радість», благодійники купили солодкі подарунки до дня Святого Миколая для діток, які позбавлені батьківського тепла. Також до збору грошей долучилася й молодь, якій небайдужа доля сиріт.

Окрім ласощів, вихованцям закладу подарували цікаву лялькову виставу.

«Як і обіцяли, ми знову вирішили відвідати реабілітаційний центр у Рожищі. Подарувати дітям шматочок щастя. Друзі - власники лялькового театру - погодились поїхати з нами і показати виставу безкоштовно. Вони часто їздять з благодійними виставами по різних дитячих будинках. Подарували дітям солодкі подаруночки. Будемо старатись і надалі допомагати їм, чим зможемо, і закликаємо людей не бути байдужими», - каже одна із ініціаторів заходу лучанка Марина.

До слова, адміністрація закладу гостинно

та з відкритим серцем зустріла молодих активістів та пригостила смачною вечерею.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus