USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Волинські бійці отримали нові аптечки

5 Листопада 2014 11:08
Вони були у самому пеклі. Мали оранжеві аптечки 1968 року і, отримавши нові, не приховують ані здивування, ні радості. Волинські волонтери в рамках проекту "Аптечка для Героя" передали військовим нові аптечки та теплі речі. Про це інформує Ковельський центр допомоги 51 бригаді в мережі.

"Мій день розпочався з їх очей...", - пише координатор проекту "Аптечка для Героя" Анна Ткаченко.

"О 9 ранку прийшли бійці тепер вже 14 бригади. Запитали за форму, теплі речі. Я запропонувала індивідуальні аптечки. Після озвученого асортименту очі хлопців стали... не знаю як назвати вираз, коли поєднується велике здивування і не менш велика радість", - розповідає координатор.

З її слів, раніше у них були оранжеві аптечки 1968 року. Хлопці були у самому пеклі...

"Вертаються назад, тепер з нормальними аптечками, теплою формою від нашого Центру та Валентина з Романом і... моїми молитвами", - додає Анна.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus