USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські діячі культури отримали почесні звання від президента

13 Листопада 2017 09:30
З нагоди Всеукраїнського дня працівника культури почесними званнями відзначили очільника обласної організації Національної спілки художників України та керівницю Любомльської Централізованої бібліотечної системи.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 13 листопада.

Як повідомив голова ОДА Володимир Гунчик, відповідно до Указу Президента, за значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтв та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва почесне звання «Заслужений діяч мистецтв» отримав художник, голова Волинської організації Національної спілки художників України Володимир Марчук. Почесне звання «Заслужений працівник культури» отримала директор Любомльської централізованої системи публічно-шкільних бібліотек Світлана Овдієвич. Посадовець просив підготувати нагороди до офіційного вручення.

Нагадаємо, Володимир Марчук нещодавно отримав одноразову творчу премію Луцького міського голови для працівників галузі культури та мистецтва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus