USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські дорожники латають дорогу з Луцька до межі з Рівненщиною

10 Травня 2022 21:19
На автошляхах Волині триває ліквідація аварійної ямковості. Нині ремонтують рівненську трасу.

Про це 10 травня повідомили у Службі автомобільних доріг у Волинській області.

"Продовжуємо забезпечувати безпечний проїзд автошляхом Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на ділянці, що пролягає від м. Луцька до межі з Рівненською областю.

До ліквідації аварійної ямковості на цьому відтинку шляху Службою автомобільних доріг у Волинській області залучено ще одного підрядника – ТзОВ «Унідор Сервіс».

Ліквідація вибоїн дорожнього покриття цим підприємством проводиться пневмоструменевим методом. Працює одночасно дві-три спеціалізовані дорожні машини.

Такі роботи вже завершено на дорожньому покритті двох смуг правого проїзду між населеними пунктами Піддубці – Дерно, ліквідовано 3280 метрів квадратних вибоїн. Сьогодні дорожня техніка працює на км 110 – км 117 лівого проїзду.

Водночас на інших ділянках відрізку дороги Н-22 між обласним центром і межею з Рівненщиною проведено роботи з ліквідації аварійних вибоїн гарячою асфальтобетонною сумішшю.

Працювало підрядне підприємство ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс». За тиждень, що минув, ліквідували ямковість на проїзній частині площею більше 600 метрів квадратних, з початку нинішнього року цей показник становить понад 2700 метрів квадратних.

Дорожники працюють і на інших автомобільних дорогах державного значення з високою інтенсивністю руху – М-07, М-19, Р-15, Р-14, а також на окремих територіальних дорогах", – йдеться в повідомленні.
Читати ще: На Волині дорожники відновили вказівні знаки у 16 селах та містах

З початку поточного року на автошляхах державного значення Волинської області ліквідовано близько 35 тис. метрів квадратних ямковості.

Дорожники закликають водіїв бути максимально уважними та обережними в місцях проведення дорожніх робіт та стежити за відповідними дорожніми знаками.

Читати ще: Відновлення роботи камер автофіксації порушень ПДР: де на Волині запрацюють TruCAM

Нагадаємо також, у зв’язку зі зростанням кількості автопригод, на дороги Волині повертаються вимірювання швидкісного режиму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus