USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинські дзюдоїстки пакують валізи на Чемпіонат Європи

30 Травня 2014 18:10
У польському містечку Бєльсько-Бяла завершився черговий етап Кубку Європи серед кадетів. Наші дзюдоїсти вкотре показали, що завжди готові боротися за нагороди, але інколи самого бажання замало.

Честь України на змаганнях захищали 32 спортсмени віком до 18 років. П’ятеро з них волиняни Валентина Шмаль (Любмль), Анна Кухарук (Любомль), Марія Денисюк (Любомль), Анна Польшакова (Луцький район), Ілля Виголинський (Луцьк).

Найкраще серед наших спортсменів у своїх вагових категоріях виступили Кухарук - 7 місце та Шмаль - 9 місце.

А збірна України на змаганнях таки зуміла здобути «срібло» та три «бронзи». Це дозволило Україні зайняти десяте загальнокомандне місце з 23-х країн-учасниць.

На жаль, волинська делегація повернулася зі змагань без медалей, але головна ціль була досягнута. У керівництві Федерації дзюдо Волині повідомляють, що троє любомильчанок Валентина Шмаль, Анна Кухарук та Марія Денисюк потрапили до складу національної збірної України і поїдуть на Чемпіонат Європи, що пройде в червні в Афінах (Греція).
- Потрапити на Чемпіонат Європи – це вже хороший результат, - розповідає тренер Любомльської ДЮСШ Олександр Сікорський. – Мені приємно, що мої учениці спромоглись увірватись на європейську арену. Будемо старатися добре виступити, але сам факт потрапляння на європейську першість вже є значним досягненням для нас і для області.

Нагадаємо, на попередньому Кубку Європи в Чехії Валентина Шмаль виграла «срібло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
п Показати IP 30 Травня 2014 21:20
Чемодан, вокзал, европа. ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus