USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські дзюдоїсти зібрали в Польщі 10 медалей

13 Березня 2014 17:00
Волинські спортсмени повернулися з Міжнародного чемпіонату Люблінського воєводства з дзюдо. У Польщі змагалися 12 представників Волині і вони були єдиними представниками України.

Волинська делегація результат на змаганнях вирішила здобувати не кількістю, а якістю, тому до Любліна поїхали лише найкращі дзюдоїсти регіону.

«Ми взяли таких спортсменів, які непогано боролися на міжнародних турнірах і чемпіонатах України, області. Новачків ми не везли, тому ми надіялися на певну кількість медалей», - пояснює тренер ДЮСШ «Колос» (Луцьк) Олександр Іщук.

Але такої кількості призерів не міг передбачити навіть тренер волинян. З дванадцяти наших учасників нагороди люблінського турніру вибороли десять спортсменів. Загалом волинська збірна завоювала три «золота», два «срібла» і п'ять бронзових нагород:
І місце – Дибцин Роман (вагова категорія 46 кг);
І місце – Саркісян Каріна (в/к 52 кг);
І місце – Іщук Борис (в/к 66 кг)
ІІ місце – Виголинський Ілля (в/к 66 кг)
ІІ місце – Оніщук Дмитро (в/к 73 кг);
ІІІ місце – Качковський Роман (в/к 42 кг);
ІІІ місце – Лапін Олег (в/к 46 кг)
ІІІ місце – Мостика Олександр (в/к 46 кг);
ІІІ місце – Денисюк Владислав (в/к 50 кг);
ІІІ місце – Мельничук Костянтин (в/к 81 кг);
ІV місце – Жевнєров Ілля (в/к 66 кг);
Vмісце – Лапін Вадим (в/к 35 кг).


«Звісно, такого хорошого результату ми не могли передбачити. Ми добре готували наших дзюдоїстів до змагань і надіялися, що буде віддача», - продовжує Олександр Іщук.
Тренер зазначає, що волинське дзюдо – це не лише міський спорт, адже багато дітей займаються ним і в районах області. А сільські діти більше загартовані фізично і не ліниві. Крім того в Луцьку й більша конкуренція серед спортивних секцій, а в районах дзюдо має сильні позиції.
Після цих стартів на волинян чекає Міжнародний турнір в іншому польському місті – Білостоці. А далі не за горами вже чемпіонат області та всеукраїнська першість, яка, до речі, пройдеу Луцьку 12-13 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бульба Показати IP 13 Березня 2014 20:03
Молодцы.
TheРоман до Бульба Показати IP 14 Березня 2014 01:38
+
Ліза Показати IP 20 Березня 2014 12:07
Більша кількість дзюдоїстів, які представляли Волинську область - це спортсмени ОДЮСШ "Колос". Вітаємо тренерів та їх вихованців з перемогою! Бажаємо і надалі представляти свою область та ОДЮСШ "Колос" на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus