USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські футболісти - бронзові призери Міжнародного турніру

22 Лютого 2015 16:44
Нещодавно у місті Ленчна (Польща), відбувся Міжнародний турнір з футболу серед юнаків 2002 року народження «Кубок президента ФК «Гурнік» Ленчна», у якому взяли участь юні спортсмени футбольного центру «Ковель-Волинь». Про це повідомили у Федерації футболу Ковеля.

10 команд-учасниць турніру були розбиті на дві групи. Ковельчани потрапили до групи «А», де у матчах групового етапу здобули такий результат:

ФЦ «Ковель-Волинь» - БКС «Люблін» 2:2

ФЦ «Ковель-Волинь»- «Недзвядек» м. Хелм 4:0

ФЦ «Ковель-Волинь»- «Гурнік» м. Ленчна 3:1

ФЦ «Ковель-Волинь»- «Авія» м. Свіднік 3:0

Незважаючи на прекрасний результат ковельчанам не вдалося посісти перше місце в своїй групі. Набравши однакову кількість очок із командою БКС «Люблін», у наших футболістів виявилась різниця в один м’яч по кількості забитих та пропущених: у ковельчан 12-3, у суперників 12-2.

Згідно з регламентом змагань футболісти ФЦ «Ковель-Волинь» вийшли до півфіналу із другого місця, де зустрілися з переможцем групи «Б» командою «Дублер» м. Ополе. Під час основного часу гри виявити переможця не вдалося: нічия 0:0.

Тож усе вирішувалося в серії післяматчевих пенальті. На жаль, юні ковельчани поступилися з рахунком 1:2.

У матчі за третє місце наші футболісти розгромили господарів турніру команду «Гурнік» (м. Ленчна) з рахунком 4:0 та здобули бронзові нагороди.

Підбиваючи підсумки змагань, хочеться відзначити, що усі присутні на турнірі футбольні спеціалісти та вболівальники визнали юних ковельчан найтехнічнішою командою, якій зовсім трішки не вистачило удачі.

А перемогу в турнірі, також у серії післяматчевих пенальті, здобули футболісти БКС «Люблін».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дончанин Показати IP 22 Лютого 2015 17:42
коментар було видалено
Анонім Показати IP 22 Лютого 2015 18:06
А як «Гурнік» м. Ленчна міг зайняти перше місто в групі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus