USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські футболісти - у символічній збірній 8 туру

20 Вересня 2016 10:52
Луцька молодь грає все впевненіше, а відсутність більш авторитетних футболістів змушує здавати іспити кар`єрного зростання екстерном. Таким є висновок більшості футбольних ЗМІ, які підсумовували 8 тур Ліги Парі-Матч. Після втраченої на останніх хвилинах перемоги у матчі проти «Олександрії» кілька виконавців «Волині» потрапили у символічні збірні туру, - повідомляє клубна прес-служба лучан.

Віктора Хомченка закликали у збірну туру в football.ua. «Хомченко потрохи стає лідером «Волині». В матчі з «Олександрією» він був кращим на полі, - така думка цього видання. - Брав ініціативу на себе, віддавав хороші паси, був найпомітнішим на полі». А ще видання радить згадати підкат Віктора на 13 хвилині, який завадив Чеботаєву вийти на ударну позицію.

В «Спортарені» вважають таким же здібним гравцем і Артема Дудіка. Журналісти занесли його у власну збірну туру через те, що Артем змушував нервувати оборону суперника. В його активі - асист, а також ще кілька задумок, які мали право на життя, але не були доведені до логічного завершення.

Footboom переконаний, що нападником збірної 8 туру мусить бути наш Сергій Петров. «Не можна сказати, що 19-річний вихованець «Волині» був найактивнішим в стані господарів. Часто він грішив неточними пасами, але саме його результативний удар приніс в скарбничку лучан заліковий бал», - обумовлює свій вибір видання і нагадує, що це вже другий гол Петрова в цьому чемпіонаті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus