USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Волинські гандболісти взяли участь у міжнародному турнірі в Польщі

31 Березня 2017 09:40
Нещодавно юнацька команда гандболістів Волинської ОДЮСШ побувала на міжнародному турнірі у польському містечку Пясочне. Змагаючись із найсильнішими гандболістами сусідньої держави, волиняни показали непоганий результат, повідомляє прес-служба Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

«Пясочне знаходиться за 30 кілометрів від Варшави. Із 23 по 26 березня там відбувався перший міжнародний турнір серед юнаків та дівчат 2000-го та 2002-го років народження. Наша команда представила хлопців 2002-го року народження. Загалом у турнірі змагалися 36 команд», – розповідає Микола Шнит, старший тренер відділення гандболу Волинської ОДЮСШ.

Зі слів тренера, гандболісти змагалися на базі чотирьох шкільних спортзалів Пясочного. Юні спортсмени зіграли 6 ігор, три з яких виграли.

«Ми могли показати кращі результати, але, на жаль, через отримані травми двоє наших лідерів змушені лікуватися. Тому ми поїхали неоптимальним складом.

«У загальнокомандному заліку ми зайняли 11 місце,
– каже тренер. – Саме на таких заходах юнаки набувають спортивного досвіду і підтримка Фонду для нас – це величезний вклад в подальший розвиток гандболу міста й області».

Однак волиняни відзначилися в іншому – учасник їхньої команди Сергій Джурак визнаний найкращим бомбардиром всього турніру. Юнак забив 40 голів за 6 матчів і серед всіх команд цієї вікової категорії став найкращим. Друге місце серед бомбардирів посів гандболіст із Любліна, який забив 39 голів. За хороший результат Сергія Джурака відзначили цінним призом.

Тренер волинської команди гандболістів відзначає високий рівень спортивної підготовки польських школярів. Навіть у такому містечку, як Пісочне, в кожній школі є сучасний стандартний спортзал. Саме тому й учасників турнірів там у рази більше, ніж в Україні. Якщо на чемпіонаті України з гандболу було представлено 13 команд цієї вікової групи, то у Польщі – понад 70, каже Микола Шнит.

Зазначимо, що це вже друга поїздка волинських гандболістів у Польщу, що відбулася за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у рамках програми «Волинь спортивна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus