USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волинські легкоатлети повернулись із Запоріжжя з медалями

5 Березня 2017 21:02
Чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору відбувся з 1 по 4 березня 2017 року у Запоріжжі. У цих змаганнях нашу область представляло 5 спортсменів – учнів обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів.

Про це йдеться у повідомленні Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

За результатами змагань серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату у бігу на дистанції 800 метрів Ярослав Окапінський здобув ІІ місце; Назар Коб на 400 метрівці посів ІІ місце, на дистанції 800 метрів – ІІІ місце, а на 1500 метрах здобув І місце.

Дебютантка з міста Ковеля Анастасія Чухнова у штовханні ядра здобула І місце.

Серед спортсменів з вадами зору не було рівних представнику Любешівського району, майстру спорту України Сергію Березюку, який на дистанції 1500 метрів здобув І місце, а на 400-метрівці був другим.

«Вітаємо наших спортсменів з неочікуваним результатом та бажаємо їм успішних виступів у майбутньому», - кажуть в «Інваспорті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus