USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські легкоатлети «розлетілися» по змаганнях

25 Січня 2016 18:50
Сьогодні з Луцька до Запоріжжя відбула делегація волинських легкоатлетів. З 27 по 29 січня тут відбудеться Командний чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні. Вісімнадцять спортсменів захищатимуть честь області на головному старті зими 2016 року.

Про це повідомляють на сторінці Федерації легкої атлетики Волинської області у Фейсбук.

Представник нашої збірної Петро Чикида розповів, що до Запоріжжя відправилися найкращі волинські спортсмени, які в тому числі претендують на олімпійські ліцензії в Ріо-де-Жанейро – Роман Рижий (диск), Данило Даниленко (спринт), ходуни Валентина Миронюк, Дмитро Собчук, Сергій Сусик, Олена Мізернюк.

А вчора з Луцька до Мукачеве на збір національної команди України відбули метальники. Тут набуватимуть форму Максим Богдан (спис), Ірина Климець (молот) та Роман Рижий (диск). Останній приїде до Мукачеве після чемпіонату України в Запоріжжі. Тренуватимуть метальників Володимир Сахарук та Роман Черкашин. Після збору у Мукачеве 12-14 лютого відбудеться й чемпіонат України.

Додамо, що найближчої середи на збір національної команди України із спортивної ходьби вирушає чотири представники Волині – ходуни Надія Боровська та Іван Банзерук та їхні тренери Микола Калитка і Володимир Яловик. Збір відбудеться у Киргизії в місті Чолпон-Ата.

Волиняни в складі української делегації набиратимуть належні кондиції в умовах середньогір’я до 15 лютого. Попереду в наших «зірок» підготовка до чемпіонату України, який відбудеться на початку березня в Івано-Франківську, та командного чемпіонату світу у Портленді.

Побажаймо усім нашим легкоатлетам успішних тренувань без травм і гарної підготовки до найвідповідальніших стартів року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дмитро Показати IP 26 Січня 2016 20:08
Не всі спортсмени претендують на Олімпійськи ігри.Слідкуйте що пишите.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus