USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинські оперативники вирушили на блокпост поблизу Донецька

13 Березня 2015 14:29
На схід для виконання завдань з охорони громадського порядку вирушила у відрядження група працівників управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Провести колег, які на чолі із заступником начальника УДСБЕЗ Сергієм Шевчуком вирушали для виконання завдань у зоні проведення антитерористичної операції, прийшли керівники обласного управління міліції.

– Усі ви – хороші спеціалісти і достойні офіцери. Тому бажаю вам відчуття дружнього плеча і спокійної служби, – із такими словами до працівників звернувся начальник УМВС Петро Шпига.

Отримавши благословення священнослужителя та настанови рідних, правоохоронці вирушили для виконання завдань із охорони громадського порядку на території Донецької області.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Добрий знайомий Показати IP 13 Березня 2015 21:19
З Богом хлопці. Повертайтеся з перемогою, живі та здорові!!!
Волинянин Показати IP 13 Березня 2015 21:54
Здоров'я, мужності, терпіння та Божого благословіння бійцям спецпідрозділу "БЕЗ"!
Лучанин Показати IP 14 Березня 2015 12:26
Чому хлопців з відділу по боротьбі з економічними злочинами відправляють воювати на схід? Вони спеціалісти по розслідуванню економічних злочинів! Чи можливо в Луцьку немає економічних злочинів? Чи можливо комусь вигідно, щоб ці злочини не розслідувалися? Щодня читаєш в новинах про мільйонні розкрадання на державних підприємствах, зловживання керівників, безпридєл олігархів. Це і Волиньторф, Луцьктепло, Укрспирт та ін.
Анонім Показати IP 14 Березня 2015 17:51
З Богом, хлопці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus