USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські правоохоронці сплавили зброю

5 Червня 2014 15:49
На ливарному підприємстві Нововолинська працівники УМВС України у Волинській області знищили добровільно здану, знайдену та вилучену у громадян за перший квартал нинішнього року зброю, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Зі слів начальника ВРЗ УМВС України у Волинській області Юрія Березинського, всього вилучили і знищили 47 одиниць різноманітної зброї та 7 одиниць холодної зброї. Це, зокрема, 20 одиниць гладкоствольноїмисливської зброї, 15 газових пістолетів і револьверів, 12 пістолетів травматичної дії.

Крім цього, на підприємстві знищили більше шести тисяч боєприпасів (набої до мисливської та стрілецької зброї) та запчастини до зброї.

Уся зброя перед тим, як знищуватися, чітко обліковується. Згодом на ливарному підприємстві вона переплавляється на метал. Зрештою із небезпечних знахідок виготовляється різноманітна продукція: деталі для обладнання цегельних та цементних заводів, машинобудівної і гірничої галузей, добре відомі дзвони, казани, решітки та огорожі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дончанин Показати IP 5 Червня 2014 17:42
Они работают на официальных торговцев оружием? Ведь аналоги 47 единиц уничтоженного оружия свободно продается в магазинах. Почему бы их не пустить в продажу, а вырученные деньги не пустить, например, на детей?
Прохожий до Дончанин Показати IP 6 Червня 2014 16:27
Уничтожению подлежат те изделия, которые не соответствую комплектации, не возможно или нерационально восстанавливать
Просто Лучанин Показати IP 6 Червня 2014 08:55
А ту что реаритетная замутили и продали неофициально, и с новыми доками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus