USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські правоохоронці спробують упіймати інтернет-шахраїв

9 Липня 2015 16:54
Із кожним днем пройдисвіти вигадують усе нові способи, щоби ввести користувачів в оману та заволодіти їхніми грошима. Тому волинянам необхідно бути уважними та обережними, - попереджають у прес-службі волинської міліції.

Найчастіше продавці просять, аби їм перерахували завдаток за обраний покупцями товар, а після отримання коштів безслідно зникають. Також є випадки, коли купець, який нібито купує у вас товар, хоче розрахуватися грошовим переказом. Для цього він просить номер банківської картки та код входу, з якої потім знімає ваші ж гроші.

Аби протидіяти таким правопорушенням та попереджувати їх скоєння на Волині із 9 по 28 липня на території області проводиться оперативно-цільова операцію під умовною назвою "Трикстер".

Міліціонери звертаються з проханням до громадян не робити передоплату в Інтернеті, купувати товар лише у перевірених Інтернет-магазинах і аукціонах та в жодному випадку не довіряти незнайомцям, які цікавляться вашими конфіденційними даними, в тому числі пін-кодом картки.

Правоохоронці нагадують, якщо ви стали жертвою шахраїв або маєте інформацію про те, хто займається протиправною діяльністю, негайно повідомляйте за телефоном 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тільки як люди зловл Показати IP 9 Липня 2015 18:59
В міліції появились знавці в галузі ІТ серед борців з кіберзлочинністю? Думаю програмно на ПХП не напишуть математичну дію, наприклад 1+1= "відповідь". Запитайте скільки було зареєстровано шахрайств і скільки з них розкрито, і все стане ясно.
Лучанка Показати IP 9 Липня 2015 19:51
ООО знайшлися знавці ))) мене також, так хотіли "розвести" встав карту в банкомат і я тобі перекину кошти, але зніму твої. Так я його знайшла за 10хв. ДЕНИСОВ СЕРГЕЙ ВИКТОРОВИЧ 1982-09-03 МАРІУПОЛЬ ул. КОМІНТЕРНУ11 http://vk.com/id193295451 , і що далі? хто прийме якісь дії про ти нього??
лісовик Показати IP 10 Липня 2015 00:47
А це вже не від міліції залежить.Все це банківська таємниця.Інформацію дають лише через суд і то трошки.Банк сам дає кредит а потім самі працівники і обкрадають.Класно придумали.Як з кредитом так із таємницею

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus