USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські рятувальники допомогли водіям вибратися зі снігових заметів

11 Січня 2016 14:00
У зв’язку зі складними погодними умовами чергові варти підрозділів служби «101» неодноразово надавали допомогу водіям, які протягом минулої доби потрапили у сніговий полон.

Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Так, 10 січня шістьом водіям рятувальники допомогли виїхати із заметів. Зокрема, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що через несприятливі погодні умови на трасі Володимир-Волинський - Павлівка поблизу села Зимно у кювет з'їхав легковий автомобіль «Опель-Астра». Витягли автомобіль працівники Державної пожежно-рятувальної частини №7 з райцентру.

У селі Черемшанка Старовижівського району у кювет потрапив автомобіль «Мітсубісі Аутлендер». На порятунок прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №16 смт Стара Вижівка, які вибуксирували авто на дорогу.

У селі Лище Луцького району працівники Державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Луцька здійснили витягування з кювету автомобіля «Мітсубісі».

На трасі Нововолинськ - Володимир-Волинський з проїжджої частини з'їхав вантажний автомобіль «МАН». На місце події прибула чергова варта Державної пожежно-рятувальної частини №5 шахтарського міста, які здійснили буксирування автомобіля.

У селі Смолява Горохівського району у снігу загруз легковий автомобіль «ВАЗ-2106». Особовий склад Державного пожежно-рятувального поста №22 міста Берестечко відбуксирували автомобіль на безпечну частини дороги.

У Горохові на вулиці Львівській у снігу загруз вантажний автомобіль «МАН». Буксирували автомобіль працівники місцевої Державної пожежно-рятувальної частини №9.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus