USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рятувальники з Волині перемогли в Польщі

9 Березня 2015 13:00
Збірна команда Управління ДСНС у Волинській області здобула перемогу на VIII Загальнопольському турнірі з підйому по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху учбової башти, що відбувся 5 березня у місті Соколов-Подляський Мазовецького воєводства Республіки Польща.

Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

У змаганнях взяли участь загалом 92 учасники: спортсмени-пожежники з багатьох воєводств Республіки Польща та 7 представників нашої держави із складу збірної команди Управління ДСНС у Волинській області.

За підсумками двох спроб визначилипереможця та 4 призери цього щорічного турніру в закритих приміщеннях.

Уже вдруге поспіль переможцем цих змагань став майстер спорту міжнародного класу Олександр Андрійчук – член збірної команди рятувальників-спортсменів Волинської області та України. Його результат 13,46 секунди. Друге місце у змаганнях здобув представник пожежної команди з міста Кракова Бартоломій Шепітовський (13,77секунди), а далі всі призові місця посіли волинські рятувальники: майстер спорту Вадим Лучинський (ІІІ місце з результатом 13,85 секунди), заслужений майстер спорту Юрій Сафатюк – ІV місце, а V та VІ місця посіли відповідно майстри спорту Андрій Поліщук та Ігор Чуруксаєв.

Участь волинської збірної спортсменів-рятувальників у цих змаганнях стала можливою завдяки успішній реалізації Проекту міжнародної технічної допомоги «Розвиток потенціалу рятувальних служб Польща та України», що співфінансувався Європейським Союзом по Програмі «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
молодці! Показати IP 9 Березня 2015 14:26
приємно,що наші хлопці покзалитакий виокий рівень підгоовки)) так тримати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus