USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Волинські рятувальники та нацгвардійці вчилися гасити склад паливно-мастильних матеріалів

1 Травня 2023 21:30
Волинські гвардійці провели спільні навчання з підрозділом ДСНС. У них була задіяна позаштатна пожежна команда військової частини НГУ, яка після навчально-методичних зборів перейшла до практики.

Про це інформують на фейсбук-сторінці військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцька.

«Подібні збори і навчання проводяться регулярно. Цього разу спільно з колегами з 25-ї державної пожежно-рятувальної частини Луцька відпрацювали порядок гасіння умовної пожежі на складі паливно-мастильних матеріалів», – розповів начальник служби охорони праці та пожежної безпеки волинського підрозділу НГУ головний сержант Богдан Кратік.
Вогнеборці проінструктували гвардійців, показавши в деталях свою техніку, спеціальне пожежне обладнання та інвентар. Цим досвідченим фахівцям доводилося мати справу з гасінням складних пожеж, які виникли внаслідок ракетних обстрілів – зокрема, після влучань у нафтобазу та аеродром.

Читати ще: Хочеться, щоб музику не переривали сирени та вибухи: відомий луцький музикант і волонтер вступив до лав Нацгвардії

«Під час роботи пожежник може тримати на собі вагу до 50 кілограмів, та ще й підніматися з нею на поверхи, – пояснив командир пожежного відділення Анатолій. – Треба бути добре тренованим, бо бувають випадки, коли доводиться нести одночасно кисневий апарат, лом, бензоріз, пожежні рукави, вогнегасник тощо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus