USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські рятувальники визволили лелеку, що заплутався у мотуззі

30 Липня 2022 00:28
У понеділок, 25 липня, в селі Лище Луцького району волинські рятувальники визволяли лелеку, що заплутався у синтетичному мотуззі в гнізді й не міг ані злетіти, ані навіть поворухнутися.

Працівники 1 ДПРЧ міста Луцька підійнялися до пернатого висувною триколінною драбиною й врятували його з пастки. Коли ж знесли на землю й розплутали клубок мотуззя, побачили, що в нього зламана лапа. Травмованого бідолаху рятувальники доправили до Луцького зоопарку, де передали ветеринарові.

З’ясувалося, що в птаха відкритий перелом гомілки, розірвані сухожилля. Після надання кваліфікованої допомоги вирішальними стали наступні дні: чи виживе пернатий, чи впорається із наслідками тяжкої травми.

Читати ще: На Волині небайдужі врятували з пастки лелеку. Довелося знеструмлювати високовольтну лінію

«І от ділимося доброю новиною: стан лелеки стабільний, він житиме, щоправда, його лапа не функціонуватиме належно. Тому надалі він приєднається до великої родини мешканців зоопарку, де отримає надійний прихисток і харчі», – йдеться в повідомленні на сторінці рятувальників у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus