USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Волинські рятувальники визволили зі снігового полону автобус, автівку та доправили медиків до пацієнта з серцевим нападом

16 Січня 2024 10:54
Сьогодні вранці до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що рейсовий автобус «Луцьк-Берестечко» та легковий автомобіль заблоковані у сніговому заметі поблизу села Жабче Городищенської громади Луцького району.

Про це інформують у ГУ ДСНС Волині.

На місце події прибули рятувальники 22-го державного пожежно-рятувального поста смт Берестечко. Пожежним автомобілем підвищеної прохідності вони відбуксирували автобус та автомобіль із заметів.

У салоні автобуса перебувало 19 пасажирів (з них троє дітей), у салоні легкового автомобіля – чотири людини.
Читати ще: Визволяли рятувальники: на Волині в снігу застрягли 14 автомобілів

А вчора ввечері поблизу траси H-22 на дорозі до села Хорохорин Торчинської громади карета швидкої допомоги застрягла у сніговому заметі. На місце події прибули рятувальники 20-го державного пожежно-рятувального поста смт Торчин Луцького району.

Вони встановили, що сільську дорогу, куди рухались медики, замело, проїзд став неможливим.
Рятувальники забрали медичний персонал на борт автомобіля 101 та доправили до місця виклику в село Хорохорин, де на допомогу чекав чоловік із серцевим нападом, який потребував негайної госпіталізації.
Медиків та потерпілого рятувальники відвезли назад пожежним авто до автомобіля швидкої допомоги й вони поїхали до лікувального закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus