USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинські рятувальники за добу приборкали шість пожеж

4 Квітня 2024 10:44
Минулої доби трапилося шість пожеж у житловому секторі Волині. Потерпілих та жертв немає.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

3 квітня пожежі зафіксовано у Луцькому, Ковельському й Камінь-Каширському районах.

О 02:27 рятувальники разом з працівниками місцевої пожежної охорони ліквідували пожежу в цегляній господарській споруді у селі Мостище Камінь-Каширського району, що виникла близько опівночі, за попередніми даними, через коротке замикання електромережі.

Читати ще: Через пожежу сухої трави на Волині ледь не згорів дачний масив

Імовірно, з цієї ж причини горіла дерев'яна господарська споруда в селищі Цумань Луцького району. На місці події працювали рятувальники 6-ї ДПРЧ Ківерців та працівники місцевої пожежної охорони селищ Цумань і Олика. Пожежу ліквідували о 07:00.
О 02:58 за допомогою вогнегасника ліквідовано пожежу в гаражі, прибудованому до житлового будинку в селі Забороль Луцького району. Вогонь знищив електрощиток та зарядний пристрій до автомобіля. Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Читати ще: На Волині знову горіла суха трава: ліквідували три пожежі

Крім того, у селі Білин на Ковельщині надвечір трапилася пожежа в житловому будинку. Повідомлення на лінію 101 надійшло о 19:08. За викликом до місця події спрямували рятувальників 4-ї та 19-ї ДПРЧ Ковеля й працівників місцевої пожежної охорони зі Скулина. Перший з підрозділів прибув за викликом о 19:21.
Горіння, що виникло всередині будинку, поширилося на стіни, два вікна, хатні речі й побутову техніку, локалізували о 19:51, ліквідували о 20:27. Працювали дві ланки газодимозахисної служби, на гасіння подавали два водяні стволи. Попередня причина пожежі – коротке замикання холодильника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus