USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські шахтарі спільно з львівськими пікетуватимуть Кабмін?

21 Січня 2015 13:29
Напередодні відбулося засідання теркому профспілки волинських шахтарів. Серед головних питань - організація поїздки до Києва 28 січня задля пікетування Кабінету міністрів, - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

«ЦК профспілки надіслав рознарядку - і наші профкоми готують 4 автобуси для поїздки. Ще шість приїде із Львівської області», - кажуть тамтешні гірники.

На засідання теркому вдалося потрапити декільком членам ініціативної групи шахтарів. Зокрема, Анатолій Мухомеджанов у своїй репліці зазначив, що потрібно «воювати» на 2 фронти – в Києві біля Кабміну і на місці – «перекрити міжнародну трасу».
Голова теркому Юрій Калістратов занервував: «Це ж яка відповідальність! Он минулого разу перекрили трасу - так Віктор Борисович (Сапожніков – ред.)казав, що там кури подохли...»

Зрештою, терком прийняв рішення організувати 4 автобуси шахтарів з Волині.

Перший заступник Міністра палива та енергетики Юрій Зюков анонсував селекторну нараду щодо «шахтарського питання»:
На сьогодні декілька впливових політиків заявили про підтримку ініціативної групи шахтарів, яка зараз трансформується у громадську організацію «Спільнота майбутнього». Мета об'єднання – відстоювання інтересів, насамперед, шахтарів, а паралельно - медиків, лікарів, підприємців, які вже хочуть долучитися.

Реєстраційні документи щодо створення ГО подані реєстратору; головою організації обрали Богдана Макарчука, члени правління: Сергій Демченко, Василь Гура, Анатолій Мухомеджанов, Павло Лазаренко та Андрій Чуєнко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 21 Січня 2015 13:56
Уся біда шахтарів, що бюрократичний апарат контори ДП Волиньвугілля дуже маленький! Біда, що дуже мало нероб-нахлебників на шахтарському горбові хоче у рай вїхати! Дуже мало ще у Нововолинську начальства на одну гірничу душу! Дуже маленьки премії виписувало собі начальство ДП Волиньвугілля за спортивні змагання! Мільйони за спорт та дні автомобілистів-хіба то премія? Дуже маленьки хаткі у начальства та джипи. Ото-біда!
Анонім Показати IP 21 Січня 2015 15:57
Потрибна революція як у 1917р. Вся власть народу, земля крестьянам, націоналізація промишленого производства, банков

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus