USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські та рівненські лісівники подбали про гостинці для підопічних зоопарків

4 Жовтня 2023 22:27
Сьогодні працівники єгерських служб філій Поліського лісового офісу ДП «Ліси України» привезли ласощі для мешканців зоопарків Луцька та Рівного.

Ця робота відбувалася і в інші дні. Але сьогодні, у Всесвітній день тварин, це ще один привід нагадати про те, що не лише люди потребують уваги та гарних емоцій.

«Дбати про тварин так само необхідно. І від цієї справи ви точно отримаєте щиру емоційну віддачу», – запевняють у Поліському лісовому офісі.

До травоїдних мешканців Луцького зоопарку вже не вперше завітали працівники єгерської служби філії «Ківерцівське лісове господарство». Привезли кормові віники та сіно.
Рівненський зоопарк відвідали представники філії «Дубенське лісове господарство». Із тими ж гостинцями. Сьогодні вперше. Але надалі ця робота триватиме.
Всі ці гостинці для звірів у філіях заготовляють власними силами. Щороку – традиційно та в необхідній кількості.

З настанням перших холодів єгерські служби наповнюватимуть місця підгодівлі у лісах необхідними харчами. Поновлюватимуть солонці та запаси сіна і кормових віників.
«Коли у лісі зменшується кормова база, диким тваринам буває важко самостійно прохарчуватися повноцінно, – пояснюють лісівники. – Тому ці завдання для мисливського господарства завжди будуть першочергові».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus