USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські веслувальники – переможці чемпіонату України

14 Червня 2016 13:39
Особистий чемпіонат України з веслування на байдарках та каное відбувся цими днями в Дніпрі. Учасниками чемпіонату стали близько 300 учасників з 20 областей України. На змагання з’їхались найсильніші веслувальники України - чемпіони та призери Олімпійських ігор, чемпіонатів та Кубків Світу, Європи. Отож змагання відбувались у напруженій спортивній боротьбі та принесли гарний результат волинським спортсменам, - повідомляють у Ковельській міській федерації каное.

Ковельському дуету Вандюк-Рибачок на дистанції 1000 метрів не було рівних - хлопці переможці особистого чемпіонату (І місце). На дистанції 500 м вони поступилися переможцям з дуже малим відривом та стали срібними призерами. В каное-одиночці Андрій Рибачок на дистанції 500 м. показав третій результат, а Юрій Вандюк на дистанції 1000 м. – виборов ІІ місце.

Андрій Рибачок також отримав титул чемпіона України у каное-двійці в екіпажі з іменитим Юрієм Чебаном (Южне) на спринтерській дистанції 200 метрів, продемонструвавши найяскравіший фініш змагального дня. Молодий, перспективний ковельчанин Сергій Семенюк в екіпажі каное-четвірки показав другий результат та вперше виконав норматив майстра спорту України.

На дистанції 5000 м. наш Володимир Троцюк виборов бронзу (ІІІ м.) чемпіонату. Переможцем на цій дистанції став вихованець ковельського веслування Едуард Шеметило, який наразі виступає за м. Полтаву. Крім того в програмі каное-двійка на дистанції 200 м. взяли участь та показали достойну боротьбу екіпаж Юрій Вандюк – Володимир Троцюк (7 місце).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus