USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинський «Айдар» поїде в АТО з двома авто та новою амуніцією

4 Лютого 2015 17:44
Волинським військовим у зону АТО передали два автомобілі, військову амуніцію та комп’ютерну техніку.

Автомобілі Volkswagen Т4 та УАЗ «Патріот» отримали у подарунок від благодійників бійці батальйону «Айдар», які відправляються для виконання спецзавдань у зону проведення антитерористичної операції.
Так, ключі від транспортних засобів волинським «воїнам світла» вручив фундатор Благодійного фонду «Волинь-2014» Микола Муравчук.
Окрім автівок «айдарівцям» презентували тактичні рукавиці та комплекти термобілизни. Разом із тим, у військову частину А3620 відправили формений одяг та берці, а 3-му запасному батальйону ДУК «Правий сектор» передали комп’ютерну та організаційну техніку: принтер, жорсткі диски, універсальні зарядні пристрої та телефон.
«Ми постійно контактуємо з військовими, які перебувають на передовій, тому знаємо їх потреби. Щоразу, купуючи усе необхідне, ми витрачаємо чималі кошти. Здебільшого це десятки тисяч гривень. Загалом з початку діяльності Фонду на потреби військовослужбовців та їх сімей ми вже витратили більше чотирьох мільйонів гривень», - повідомив Микола Муравчук.

Як повідомив у власному коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини «айдарівець» Леонід, відомий серед побратимів під псевдо «Лео», на передовій він перебував з червня місяця, тому, не з чуток знає, наскільки швидко у зоні АТО псується техніка:

«Під час останнього обстрілу у нас із шести транспортних засобів залишилось лише два. Автівки розірвало під час мінометних обстрілів. Такий позашляховик, як подарований Volkswagen дозволяють пересуватися в умовах чорноземів та поганих доріг, а також безпроблемно перевозити зброєкомплекти, ракети та особовий склад», - зазначив боєць.
Він додав, що в машині УАЗ «Патріот» практично повністю замінили «начинку» - відремонтували двигун, підвіску та гальма. А от мікроавтобус Volkswagen придбали уже в готовому вигляді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus