USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинські власники валютних кредитів просять враховувати їхні доводи

17 Вересня 2015 10:27
Звертати увагу на доводи відповідачів під час розгляду судових спорів щодо заборгованості із валютних кредитів закликають представників судової влади активісти Кредитного майдану.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 36 сесії Волинської обласної ради 17 вересня.

Депутатське звернення до голови Волинського апеляційного суду оголосив Сергій Слабенко. З його слів, у Києві нещодавно відбулася робоча зустріч активістів Кредитного майдану з головою вищого апеляційного суду щодо судових перипетій, у які потрапляють громадяни через заборгованість за валютними кредитами.

Громадяни звертають увагу і на діяльність судової гілки влади, представленої міськими, районними та апеляційними судами. З їхніх слів, в країні не існує єдності судової практики в частині належного дослідження доказів при розгляді такої категорії спорів. Так, суди першої інстанції активісти закликають звертати увагу на доводи з боку відповідачів, аж до визнання угод з банками недійсними. Оскільки з 1 вересня значно збільшився розмір судового збору, за такі гроші громадяни, мовляв, прагнуть сподіватися на справедливість.

Запит депутата колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus